Word partner - Werk samen met ons uw non-profit aanbod uit !

TechSoup Nederland helpt non-profit organisaties in de sociale sector om een gemakkelijke en betaalbare toegang te krijgen tot de technologische middelen en diensten die zij nodig hebben om hun maatschappelijke doelen te behalen.

TechSoup Nederland, en het TechSoup Global netwerk waar ze deel van uitmaakt werken daarvoor samen met talrijke zakelijke en non-profit technologiepartners. Door het doneren of tegen een sterke korting ter beschikking te stellen van een breed scala van technologische middelen (variërend van hardware naar software en cloud gebaseerde diensten, opleiding en rechtstreekse diensten), helpen onze partners de stichtingen en verenigingen meer te bereiken met een beperkt budget.

We zijn steeds op zoek naar goede partners die non-profitorganisaties instrumenten kunnen bieden om hun doelgroepen nog beter van dienst te zijn. De meer dan 10.000 bij TechSoup Nederland geregistreerde stichtingen en verenigingen zijn allen nauwgezet gescreend. Hierdoor kunnen we garanderen dat u via TechSoup Nederland de verenigingen kan bereiken die het best aansluiten bij maatschappelijke doelen van uw onderneming.

Opgelet: TechSoup Nederland is geen klassieke reseller of online shop voor IT producten, maar biedt een distributieplatform en communicatiekanaal voor maatschappelijk gemotiveerde programma’s van technologie ondernemingen.

Samenwerken met TechSoup Nederland biedt IT bedrijven de kans om op snelle en flexibele wijze een non-profit programma op te stellen, met minimale tijdsbesteding en maximale impact. Het geeft daarenboven een extra zichtbaarheid in een sector die een aanzienlijke bijdrage levert tot de maatschappij en de economie.

Indien gewenst, kunnen wij ook zorgen voor een internationale uitrol van uw non-profit programma via het TechSoup Global Network waarvan we deel uitmaken.

Geïnteresseerd? Stuur maar een e-mail aan partners@techsoup.nl.

Wij bekijken graag met u hoe we een non-profit programma op maat kunnen samenstellen. Kijkend naar uw eigen doelen en mogelijkheden bepalen we samen de beste opties in termen van doelgroepen (bv. kleinere non-profitorganisaties), activiteitdomeinen (zoals jeugd, onderwijs, milieu, enz .., ), schaalbaarheid, en welke producten in welke hoeveelheden en aan welke voorwaarden aan de non-profit sector kunnen worden aangeboden.