Validatiediensten

Validaties maken deel uit van TechSoup Nederland's programma voor non-profits. Voor meer informatie over het validatieprogramma, bezoek deze pagina.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de partners waarmee TechSoup Nederland via het wereldwijde TechSoup netwerk validatieovereenkomsten op internationaal niveau heeft.

 

Ontdek meer door op de afbeelding of de naam van de partner te klikken!

 

De "Solidarity Experiences" zijn een positieve manier voor Airbnb-klanten om nieuwe communities te ontdekken. Ze doen dit door deel te nemen aan wijkverkenningen, workshops of andere activiteiten die door lokale non-profit organisaties worden opgezet.

Avis biedt kortingen aan non-profitorganisaties zoals de uwe om u te helpen uw sociale impact te vergroten. Deze kortingen worden aangeboden aan werknemers, vrijwilligers en begunstigden van uw organisatie voor professioneel of privégebruik.

Benevity is een online platform waarmee non-profitorganisaties donaties van bedrijven en / of hun werknemers kunnen ontvangen! Voor non-profitorganisaties is het duidelijk dat het niet eenvoudig is om geld of vrijwilligers te zoeken als de prioriteit ligt bij het doorsturen van projecten, maar gelukkig is het programma er om hen te helpen. 

FlixBus is een transportbedrijf dat goedkope busreizen over de hele wereld aanbiedt. Meer informatie over hoe FlixBus uw non-profitorganisatie kan helpen. 


Het Google for Associations-programma biedt gratis toegang tot Google-tools en specifieke services voor non-profit organisaties.

Het Microsoft Software Discount programma biedt toegang tot een breed aanbod van software voor in België en Luxemburg gevestigde non-profits met Office 365 in validatiediensten.


De Okta Identity Cloud biedt veilig identiteitsbeheer met Single Sign-On, Multi-factor Authenticatie, Lifecycle Management (Provisioning), en meer.

Van fondsenwerving tot het puur operationele, maar ook projecten en veel meer, biedt Salesforce met het succes van hun hoog aangeschreven CRM de verenigingen gratis toegang tot het "Non Profit Success Pack".

Showpad is een platform dat verkoopbevorderend werkt en dat ontworpen is om verkoop- en marketingteams te ondersteunen. Het Showpad-platform bestaat uit twee primaire tools: Showpad Content en Showpad Coach.

Slack is een samenwerkingsplatform dat kan worden gebruikt op internet, op uw bureaublad als een toepassing of op een mobiel apparaat (op iOS, Android en Windows heeft Windows Phone op dit moment alleen een bètaversie). Slack is een afkorting van Searchable Log of All Conversation and Knowledge - wat in het Engels betekent "Toegankelijkheid voor alle gesprekken en kennis".

 


De cursusinhoud van TechSoup is speciaal ontworpen voor medewerkers van non-profitorganisaties. Wij werken met vakinhoudelijke experts die ook diepgaande ervaring hebben met non-profits.

Workplace for Good is een Workplace from Facebook-programma ter ondersteuning van stichtingen, verenigingen, niet-gouvernementele organisaties en onderwijs. Workplace for Good stelt u in staat om te communiceren, samen te werken en te chatten op uw computer en mobiele telefoon en de vertrouwde ervaring van Facebook te vinden.