Logo slack

Slack is een instant messaging tool, waarmee u effectief kunt samenwerken met collega's. De Slack korting is 85% voor de Standaard en Plus pakketten. Voor het Enterprise-pakket moet u contact opnemen met Slack voor meer informatie. Bekijk onze FAQ hieronder!
 

 

 

 

Wie komt in aanmerking voor de Slack-korting?

Hoe inschrijven?

Aanvraagprocedure

Wijzigingen facturering

Meer informatie over Slack

 

 

 

Kenmerken

 

 • Georganiseerde gesprekken. In Slack gebeurt het werk in canals. U kunt canals maken per team, per project, of zelfs per werkruimte. Leden van een werkruimte of organisatie kunnen naar believen canals sluiten en verlaten.

 

 • Doorzoekbare geschiedenis. Wanneer berichten en bestanden worden gedeeld in openbare kanalen, is de inhoud ervan toegankelijk in de hele Slack-omgeving. De zoekfunctie helpt u de informatie te vinden die u nodig hebt om te werken. Leer hoe u naar berichten en bestanden kunt zoeken.

 

 • Samenwerken met externe partners. Met gedeelde canals en gastaccounts kunt u rechtstreeks in Slack samenwerken met klanten, contractanten en andere derde partijen.

 

 • Toepassingen en integraties. In de Slack-applijst vind je duizenden apps die je kunt koppelen aan Slack.

 

 

 

FAQ

 

 • Wie komt in aanmerking voor de Slack-korting?

Als onderdeel van het Slack for Associations-programma neemt Slack aanvragen in overweging van non-profitorganisaties/verenigingen of organisaties die deel uitmaken van het TechSoup Global-netwerk waarvan TechSoup Nederland lid is.

 

Meer informatie over wie kan profiteren van de Slack-korting.

 

 • Hoe inschrijven?

Als uw organisatie nog geen gebruik maakt van Slack, moet u beginnen met het aanmaken van een workspace. Als u al Slack gebruikt, kan een eigenaar van uw werkruimte een aanvraag indienen. Dan:

1. Vraag de Slack Nonprofits-korting rechtstreeks aan op de Slack-website

2. Eerst en vooral, kies het pricing dat het best bij uw team past

 

Het Slack for Nonprofits-programma biedt in aanmerking komende organisaties de mogelijkheid om gratis of met korting een werkruimte te upgraden naar een betaald plan.

 

 • Standard Plan: Slack biedt workspaces met 250 leden of minder de mogelijkheid om gratis te upgraden naar het Standard Plan. Voor grotere werkruimtes biedt Slack een korting van 85%.

 

 • Plusplan: Slack biedt een korting van 85%, ongeacht de grootte van de werkruimte.

 

 • Enterprise-pakket: vraag het rechtstreeks aan Slack.

 

Meer informatie over hoe u zich kunt inschrijven.

 

 • Aanvraagprocedure

Om upgrades te kunnen aanbieden aan werkplekken die daarvoor in aanmerking komen, is Slack een samenwerking aangegaan met TechSoup (waarvan TechSoup Nederland lid is), een dienst die helpt bij het beoordelen en valideren van non-profit- of liefdadigheidsstatuten.

 

Meer informatie over het beoordelingsproces.

 

 • Wijzigingen facturering

Als u bent goedgekeurd voor het Slack voor Verenigingen programma - gefeliciteerd! U ontvangt een bevestiging per e-mail en wij zullen uw gratis upgrade of korting binnen drie dagen toepassen.

 

Meer informatie over veranderingen in de facturering.

 

 • Meer informatie over Slack

 

Intro to Slack

Slack gebruiken

Slack profile

Connect tools in Slack

Workspace administration

Tutorials

 

 

Extra hulpbronnen