Salesforce for Nonprofits

Tech is krachtig, zoals een equalizer, nivelleert het de toegang tot zowel gegevens, kennis en verbindingen. Iedereen die de wereld wil veranderen, moet daarvoor over de tools en technologie beschikken.

Salesforce.org geeft de toonaangevende CRM-oplossing in handen van non-profitorganisaties, zodat ze verbindingen 
kunnen maken en hun impact kunnen versnellen.

 


 

Grote missies verdienen geweldige technologie

Salesforce.org Nonprofit Cloud is het enige platform dat u een 360 graden beeld geeft van uw missie.

Het platform biedt u de kracht en flexibiliteit van één 's werelds meest gebruiksvriendelijke en populaire CRM (volgens Capterra) om uw hele missie te ondersteunen. U kunt de impact in realtime volgen en meten, geld inzamelen met AI-aangedreven inzichten over donateurs en iedereen meenemen op zijn eigen persoonlijke reis.

 

 


Waar begin je?

Het Nonprofit Success Pack (NPSP) kan uw goede doel helpen aan de slag te gaan met Salesforce CRM.

De open source-app helpt u bij het beheren van relaties, fondsenwerving, programma's, rapportage en meer, omdat u alles wat er toe doet vanaf één plek kunt volgen. U kunt NPSP volledig aanpassen, zodat u het kunt aanpassen aan de unieke behoeften van uw goede doel.

De basis van de app is een flexibele, open data-architectuur en daarbovenop vooraf gebouwde componenten voor leden- en donormanagement toe. NPSP is gebouwd voor non-profitorganisaties, door non-profitorganisaties, dankzij een grote wereldwijde 
community van ontwikkelaars, gebruikers en partners.

>> Lees meer over het NPSP

 
 

Het Power of Us-programma

Salesforce.org stelt uw goede doel in staat om de impact ervan te versnellen. Het programma helpt al duizenden non-profitorganisaties, organisaties voor algemeen nut en onderwijsinstellingen bij het stimuleren van schaalbare, positieve verandering, en dit wordt de "Power of Us" genoemd.

Het Power of Us-programma geeft in aanmerking komende non-profitorganisaties toegang tot Salesforce-producten en -middelen om hun collectieve impact te vergroten. Het programma bevat 10 gratis Salesforce-abonnementen en grote kortingen op extra abonnementen, producten en services van Salesforce. Meer dan 32.000 non-profitorganisaties over de hele wereld hebben toegang tot Salesforce via het Power of Us-programma.

>> Lees meer over de inhoud van het programma en toelatingsvoorwaarden


 

Breng impactvollere programma's

Met het flexibele platform van Salesforce kunt u processen opzetten en inzichten ontgrendelen die nodig zijn om uw programmabeheer te vereenvoudigen en te verenigen. Van vrijwilligers tot subsidies, Salesforce for Nonprofits maakt het gemakkelijk om de programma's van uw organisatie bij te houden.

Taken kunnen worden toegewezen, workflows kunnen worden geautomatiseerd en resultaten kunnen worden gemeten. Met realtime dashboards kunt u slimmer handelen, een grotere impact hebben en uw doelen helpen bereiken.

 

Beheer fondsenwerving end-to-end

Geef uw organisatie de mogelijkheid om donorrelaties te ontwikkelen met een 360 graden beeld van elk contactmoment. Breng uw relaties tot stand en laat ze groeien en beheer de donatiecyclus van belofte tot betaling. De collaboratieve, sociale en mobiele ervaring maakt het mogelijk om elk contactpunt op elk kanaal aan te spreken.

Vergroot uw boodschap

Stimuleer multi-channel ervaringen voor uw doelgroep die hen versterken en betrekken op het juiste moment, op het juiste kanaal en met de juiste mensen. Maak gebruik van marketingautomatisering en sociale intelligentie om uw supporters de gepaste ervaring aan te bieden en inhoud te leveren waar ze voor kiezen.

Verander gegevens in inzichten met ingebouwde intelligentie

Integreer analyses rechtstreeks in uw fondsenwerving, marketing en programma-activiteiten en geef deze visueel weer met prachtige grafische afbeeldingen op eender welk apparaat. Gebruik inzichten om impact aan te tonen, programma-ontwikkeling vorm te geven, supporters op te leiden en betere beslissingen te nemen.
 

Bouwen en aanpassen om aan uw eisen te voldoen

Non-profitorganisaties met unieke vereisten kunnen het Salesforce Platform gebruiken om aangepaste apps te bouwen met aanwijs- en klikhulpmiddelen, of toegang krijgen tot meer dan 3.000 vooraf geïntegreerde apps van de Salesforce AppExchange. Ontdek kant-en-klare oplossingen, sjablonen en workflows die Salesforce helpen uitbreiden om aan al uw non-profitbehoeften te voldoen.

Met de AppExchange hoeft u niet te investeren in ontwikkeling, u downloadt gewoon de oplossingen die u zoekt - sommige zijn zelfs gratis.

 

Wil je meer weten over Non-profit Cloud en hoe het je kan helpen je missie te versnellen?

>> Contacteer Salesforce.org rechtstreeks.