IM Lounge is een mediabureau gevestigd in het hartje van Amsterdam. Zij brengen jouw doelgroep op het juiste moment in contact met de juiste boodschap via het juiste medium. 

Of dit nou via je eigen media (owned), via social media (earned) of door adverteren (paid) is. Op elk device: van mobiel en tablet tot desktop en offline. Internationaal of hyper local. Ze helpen je alle omstandigheden te beïnvloeden om tot optimaal resultaat te komen. 

Naast commerciële bedrijven werken zij ook voor Non-profits die zij o.a. helpen met het opzetten en optimaliseren van hun Google Grant account. Lees hieronder meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Google Grant aanvraag & Set-up

Een Google Ad Grant is een MVO activiteit van Google. Zij stellen maar liefst $10.000 Google advertentie budget per maand ter beschikking aan goede doelen om te adverteren op Google. Gratis!

Zij hebben voor Techsoup partners een aanbieding om alle stappen snel te doorlopen, de aanvraag te doen en in de eerste maand een optimaal account neer te zetten: geregistreerde Techsoup partners ontvangen nu €200,- korting bij IM Lounge voor een Google Grant aanvraag & set-up! No cure, no pay! Lukt het ze niet om voor jouw organisatie een aanvraag te realiseren? Dan zijn er geen kosten! Meer informatie hierover vind je op hun website.

Wil je het als organisatie liever zelf oppakken? Dat kan ook! Zij geven trainingen over o.a. adverteren met Google Ads en andere sociale media platformen. Meer informatie lees je hieronder.

Google Ads en Social advertising trainingen

Geregistreerde Techsoup partners ontvangen nu €150,- korting per training:

  • Digitale media trainingen voor organisaties, met als doel: Hands-on zelf oppakken.
  • Onderwerp opties: Google Ads, Google Analytics, Sociale media.
  • Zij nemen je stap voor stap door alle mogelijkheden, tips, tricks en best practices van het desbetreffende advertentie kanaal.

Meer informatie over de trainingen vind je op hun website.