Veel non-profits vragen ons hen te helpen met specifieke IT-projecten. De volgende partners bieden non-profits die deelnemen aan het TechSoup Nederland-programma voorkeurtarieven voor hun IT-projecten.
 
Is uw non-profit geïnteresseerd in een van de volgende partners? Neem contact met ons op via info@techsoup.nl of direct via de partner.
 
Bent u een IT-bedrijf dat de non-profit sector wil helpen? Bekijk onze partnerschap pakketten

Onze partners

 

 

ESET

ESET Nederland werkt dagelijks aan één missie: Nederland veiliger maken. Dit doen we door consumenten en bedrijven online te beschermen met toonaangevende meerlaagse beveiligingsoplossingen en securitydiensten én door onze cybersecurity-expertise te delen.

Al meer dan 30 jaar kunnen ESET-klanten dankzij onze geavanceerde technologie en lokaal aanwezige cybersecurity-experts zorgeloos genieten van veilige technologie: thuis, op kantoor en onderweg.

Zie hun ESET Protect-aanbod met verschillende beschermingsniveaus: Advanced, Complete en Entry.

 

FlexWhere is dé app waar jij en je collega’s gemakkelijk een werkplek, vergaderruimte of parkeerplek kunnen reserveren. Je kunt zien waar collega’s zitten, of zij op locatie of thuis werken en je beschikt over real-time statistieken van de bezettingsgraad van de werkplek.

FlexWhere biedt non-profits een exclusieve deal waarbij zij 20% korting ontvangen bij een aankoop bij FlexWhere. Hybride werken is het nieuwe normaal en met behulp van deze app kunnen ook non-profits een deel uitmaken van deze huidige trend.

Lees hier meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 
 

IM Lounge is een mediabureau gevestigd in het hartje van Amsterdam. Zij brengen jouw doelgroep op het juiste moment in contact met de juiste boodschap via het juiste medium.

Naast commerciële bedrijven werken zij ook voor Non-profits die zij o.a. helpen met het opzetten en optimaliseren van hun Google Grant account. 

Lees hier meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 
 

Joheco Automatisering is hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties.

Zij leveren een totaaloplossing voor jouw automatisering, al dan niet op maat gemaakt. Hun ervaren IT-professionals staan voor je klaar om je bij te staan met advies, ondersteuning en oplossingen.

Lees hier meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 
 

hallo, ICT-oplossingen. hallo is het begin van elk goed gesprek.

Bij hallo, beseffen ze als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, donateurs, leden, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met online-werkplekken kun je altijd en overal veilig werken. Of het nu gaat om Microsoft 365, een werken in de cloud of online veiligheid. hallo, staat voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken.

Lees hier meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.