Veel non-profits vragen ons hen te helpen met specifieke IT-projecten. De volgende partners bieden non-profits die deelnemen aan het TechSoup Nederland-programma voorkeurtarieven voor hun IT-projecten.
 
Is uw non-profit geïnteresseerd in een van de volgende partners? Neem contact met ons op via info@techsoup.nl of direct via de partner.
 
Bent u een IT-bedrijf dat de non-profit sector wil helpen? Bekijk onze partnerschap pakketten
 

Onze partners

  • ESET voor cybersecurity.

 

 

 

 

 

ESET

ESET is de ultieme digitale beveiliging voor non-profits. Beveilig de endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers van uw non-profit met de meerlaagse technologie van ESET. Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die eenvoudig zijn te beheren vanaf een cloudconsole.

 

FlexWhere is dé app waar jij en je collega’s gemakkelijk een werkplek, vergaderruimte of parkeerplek kunnen reserveren. Je kunt zien waar collega’s zitten, of zij op locatie of thuis werken en je beschikt over real-time statistieken van de bezettingsgraad van de werkplek.

FlexWhere biedt non-profits een exclusieve deal waarbij zij 20% korting ontvangen bij een aankoop bij FlexWhere. Hybride werken is het nieuwe normaal en met behulp van deze app kunnen ook non-profits een deel uitmaken van deze huidige trend.

Lees hier meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 
 
 

IM Lounge is een mediabureau gevestigd in het hartje van Amsterdam. Zij brengen jouw doelgroep op het juiste moment in contact met de juiste boodschap via het juiste medium.

Naast commerciële bedrijven werken zij ook voor Non-profits die zij o.a. helpen met het opzetten en optimaliseren van hun Google Grant account. 

Lees hier meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 
 
 

Joheco Automatisering is hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties.

Zij leveren een totaaloplossing voor jouw automatisering, al dan niet op maat gemaakt. Hun ervaren IT-professionals staan voor je klaar om je bij te staan met advies, ondersteuning en oplossingen.

 
 

Bij New Media 2Day vinden ze ICT leuk! Waarom? Omdat het zo dynamisch is. Continu worden ze uitgedaagd nieuwe technologieën te adopteren en zo te vertalen dat ze voor jou meerwaarde in je organisatie hebben.

Zij zijn specialist op het gebied van Microsoft en Office 365 oplossingen en implementeren deze o.a. voor Non-Profit organisaties.