Service Partners

 
Techsoup Nederland werkt samen met service partners die een speciaal aanbod voor non-profits hebben en waarbij uw non-profit ondersteuning kan krijgen vanuit deze service partners. Wij verbinden non-profit organisaties met betrokken en ervaren IT-dienstverleners.
Kent u een gespecialiseerde IT-dienstverlener? Lees onze partnership voorwaardenGeïnteresseerd? Stuur maar een e-mail aan info@techsoup.nl.
Hieronder vindt u onze service partners:

 

 

IT Consulting

 

 

Joheco Automatisering is hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Wij leveren een totaaloplossing voor jouw automatisering, al dan niet op maat gemaakt. Onze ervaren IT-professionals staan voor je klaar om je bij te staan met advies, ondersteuning en oplossingen.

 

 

IT Consulting

 

 

Bij New Media 2Day vinden we ICT leuk! Waarom? Omdat het zo dynamisch is. Continu worden we uitgedaagd nieuwe technologieën te adopteren en zo te vertalen dat ze voor jou meerwaarde in je organisatie hebben. Wij zijn specialist op het gebied van Microsoft en Office 365 oplossingen en implementeren deze o.a. voor Non-Profit organisaties.