Service Partners

Veel non-profits vragen ons hen te helpen met specifieke IT-projecten. De volgende partners bieden non-profits die deelnemen aan het SOCIALware-programma voorkeurtarieven voor hun IT-projecten.
 
Is uw non-profit geïnteresseerd in een van de volgende partners? Neem contact met ons op via ons formulier.

 

 

IT Consulting

 

 

Joheco Automatisering is hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties.

Zij leveren een totaaloplossing voor jouw automatisering, al dan niet op maat gemaakt. Hun ervaren IT-professionals staan voor je klaar om je bij te staan met advies, ondersteuning en oplossingen.

       

 

 

IT Consulting

 

 

Bij New Media 2Day vinden ze ICT leuk! Waarom? Omdat het zo dynamisch is. Continu worden ze uitgedaagd nieuwe technologieën te adopteren en zo te vertalen dat ze voor jou meerwaarde in je organisatie hebben.

Zij zijn specialist op het gebied van Microsoft en Office 365 oplossingen en implementeren deze o.a. voor Non-Profit organisaties.

       

 

 

 

Google Grants for Nonprofits

 

 

IM Lounge is een mediabureau gevestigd in het hartje van Amsterdam. Zij brengen jouw doelgroep op het juiste moment in contact met de juiste boodschap via het juiste medium.

Naast commerciële bedrijven werken zij ook voor Non-profits die zij o.a. helpen met het opzetten en optimaliseren van hun Google Grant account. Lees hieronder meer over wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen!