Producten bestellen

Catalogus

Van zodra uw kwalificatie is bevestigd, kunt u via de online catalogus productdonaties aanvragen van de leveranciers waarvoor u in aanmerking komt.

Validatiediensten

Opgelet, u vindt niet alle producten voor non-profits in onze catalogus. Voor sommige producten, bv. Microsoft O365 of Google for nonprofits levert TechSoup Nederlandenkel validatiediensten. Dit betekent dat we bepalen of u in aanmerking komt, waarna u het product moet aanvragen via de website van zijn leverancier. Dit gebeurt aan de hand van een validatietoken, aan te maken in uw TechSoup Nederlandaccount (My Account),

Hoeveel producten kan ik bestellen?

Het aantal producten dat u periodisch kan bestellen is functie van de specifieke voorwaarden van elke donatiepartner. Meer informatie over de bestelquota en –frequenties voor iedere leverancier vindt u onder de rubriek Per donatiepartner.

Wat zijn de kosten?

Bij elke donatie wordt een beperkte administratiekost aangerekend. Deze kost is een bijdrage voor onze werking en vertegenwoordigt gemiddeld 5% van de eindgebruikersprijs van de producten.

Sommige producten worden niet gedoneerd, maar aangeboden aan een speciale korting voor de non-profits gekwalificeerd door SOCIALware.

Na het invoeren van de bestelling ontvangt u een factuur voor de administratiekost, betaalbaar per overschrijving. Producten op basis van abonnementskosten worden rechtstreeks door de leverancier gefactureerd.

Levering van de producten

De software donaties worden via download geleverd. De nodige instructies worden u per email gestuurd.