05.03.2020

Adobe Creative Cloud : Free Official Tutorials

adobe cc tutos (1).png

Adobe Creative Cloud is een verzameling creatieve desktoptoepassingen, mobiele apps en diensten voor het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van grafische, video-, audio- en interactieve content voor drukwerk, het web en mobiele apparaten.

Het plan All Apps bevat volledige versies van alle hieronder vermelde desktopapplicaties voor Windows en Mac.

  • Adobe Photoshop CC is een grafisch bewerkingsprogramma voor 2D, 3D en motion graphics. Naast de vele functies voor grafische ontwerpers biedt Photoshop CC meet- en analysetools die zijn gebouwd met wetenschappers en ingenieurs in het achterhoofd.
  • Adobe Photoshop Lightroom CC is een fotoverwerker en beeldorganisator voor het bekijken, optimaliseren en retoucheren van beelden.
  • Adobe Illustrator CC is een vector-gebaseerd tekeninstrument, gebouwd voor professionele kunstenaars en ontwerpers.
  • Adobe InDesign CC is een paginaopmaakprogramma dat is gebouwd voor professionele printontwerpers om rijke, complexe documenten te creëren. InDesign-content kan worden geëxporteerd in verschillende formaten, zodat u dezelfde documenten op verschillende gedrukte en elektronische media kunt publiceren.
  • Adobe Premiere Pro CC is een timeline-gebaseerd videobewerkingsprogramma met bewerkingsondersteuning voor meerdere high-definition videoformaten.
  • Adobe After Effects CC is een postproductietool voor het maken en bewerken van motion graphics en visuele effecten in film en video.
  • Adobe Audition CC is digitale audiosoftware voor het opnemen en bewerken van audiobestanden in een meersporige, niet-destructieve omgeving.
  • Adobe Dreamweaver CC is een professioneel ontwikkelingsinstrument voor het ontwerpen, coderen, ontwikkelen en publiceren van webpagina's en webapplicaties.

U hebt al Adobe CC?

Duik in hun tutorials! 

Of u nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, er is een tuto voor u.

Leer over Photoshop, Illustrator, InDesign en laat uw project tot leven komen.

U wilt Adobe CC?

TechSoup Nederland en Adobe werken samen om non-profitorganisaties de volledige Adobe Creative Cloud aan te bieden tegen lagere prijzen.

Zie hier hoe u het kunt verkrijgen