Raklet Discount Program

Raklet biedt plug-and-play oplossingen aan om je gemeenschap te verwerven, te betrekken en te laten groeien. Onze klanten zijn universiteiten, verenigingen, zakelijke netwerken, non-profits en andere professionele gemeenschappen.

Raklet wordt ondersteund door twee van's werelds meest toonaangevende startup-versnellers, Techstars en Microsoft Ventures.

Toelating en beperkingen

Organisaties hoeven jaarlijks slechts één Raklet-product via TechSoup Nederland aan te vragen om met korting toegang te krijgen voor alle teamleden van de organisatie.

Raadpleeg de pagina voor toelating en beperkingen om na te gaan of uw organisatie in aanmerking komt voor deelname aan dit programma.

Over toegang tot gereduceerde tarieven

Wanneer een productnaam 'Toegang tot Gereduceerde tarieven' omvat, bestaat het aanbod uit speciaal gereduceerde tarieven voor producten of diensten. Dit betekent dat nadat u uw aanvraag heeft ingediend en de administratiekosten van TechSoup Nederland heeft betaald, u ook de donorpartner rechtstreeks betaalt voor het product of de dienst. U kunt de specifieke gereduceerde tarieven vinden in elke productbeschrijving. Deze tarieven zijn alleen beschikbaar voor in aanmerking komende non-profitorganisaties en bibliotheken via Socialware.