TeamViewer Business 1-Year Initial Subscription (Donated)

TeamViewer Program Page Logo.png
Donatie Partner:
Administratieve kosten: 53,00€ +BTW
SKU: G-51586
Description: 

TeamViewer Business is een abonnementsoptie voor de cloudgebaseerde service van TeamViewer die remote access en online vergaderhulpmiddelen biedt.

Deze donatie biedt een eenjarig abonnement voor TeamViewer Business voor één nieuwe gebruiker voor organisaties met een jaarlijks exploitatiebudget van $11,5 miljoen of minder. Zie de pagina Abonnementgegevens voor meer informatie

Voordelen voor de Nonprofits

Nonprofits kunnen TeamViewer Business gebruiken om

 • Krijg toegang tot computers van de organisatie van thuis uit, onderweg of na de normale kantooruren
 • Organiseer online vergaderingen en videoconferenties met maximaal vier andere externe gebruikers
 • Beheer support verzoeken van medewerkers met servicewachtrij-functies

Belangrijkste functionaliteiten

 • Remote desktop access: Met een computer of mobiel apparaat hebben TeamViewer-gebruikers op afstand zonder VPN een veilige toegang tot de bestanden, programma's, e-mail en netwerkbronnen van een andere computer.
 • Online meetings: U kunt HD-videoconferenties hosten en opnemen met VoIP-audio voor maximaal vier andere deelnemers.
 • Service queue: U kunt servicecases verzamelen en automatische sessie-codes toewijzen aan support-verzoeken. Met TeamViewer Business kunt u tot 10 support-sessies per uur hosten.
 • Security: De beveiligingsfuncties van TeamViewer omvatten 256-bit sessie-encryptie, tweefactorauthenticatie, ondersteuning voor HIPAA-compliance en meer.
 • Toegang tot mobiele apparaten (extra kost): Als u de add-on voor mobiele apparaten aanschaft (Mobile devices add-on), kunt u op afstand toegang krijgen tot een mobiel apparaat vanaf uw computer, smartphone of tablet.

Bekijk de volledige lijst van functionaliteiten (in het engels) en een vergelijking van de functionaliteiten voor de verschillende TeamViewer abonnementen.

Support

TeamViewer biedt online support aan voor deze aanbiedingen.

Kies zorgvuldig

De administratiekosten voor dit product worden niet terugbetaald en het product kan niet worden geruild.

Dit product verkrijgen

Wanneer TechSoup Nederland uw donatieverzoek goedkeurt, sturen we een bericht naar het e-mailadres van uw organisatie met instructies voor het verkrijgen en activeren van dit product.

Abonnementgegevens

U kunt deze aanbieding alleen aanvragen als u momenteel geen betaald TeamViewer-abonnement hebt.

Systeem Vereisten Bekijk de operating systemen (engels) die TeamViewer ondersteunt.
Abonnement-beperkingen Voor remote access
 • De gebruiker met een licentie heeft toegang tot een onbeperkt aantal endpoints van maximaal drie computers of mobiele apparaten.
 • Een remote access sessie kan alleen opgestart worden met één endpoint per keer.
 • Om ‘remote access’ op te zetten voor endpoints die mobiele toestellen zijn, moet de ‘mobile devices add-on’ afzonderlijk aangekocht worden.
Voor online meetings
 • De gebruiker met licentie kan online video conferenties hosten met vier andere deelnemers.
Doorlopende service na één jaar Om uw gift na het eerste jaar van uw abonnement te blijven ontvangen, vereist TeamViewer dat we uw elk jaar opnieuw bevestigen dat u ervoor in aanmerking komt.
TechSoup Nederland stuurt u herinneringen 30, 15 en 5 dagen voordat uw abonnement verloopt. De herinneringen vertellen u welke acties u kunt ondernemen om uw abonnement te verlengen of te beëindigen. Verlenging kost $59 administratiekosten.
Als u uw geschiktheid niet op tijd opnieuw laat bevestigen of niet meer in aanmerking komt, wordt de volledige verkoopprijs in rekening gebracht, tenzij u uw abonnement opzegt. U kunt uw abonnement annuleren door ten minste 28 dagen vóór het einde van uw abonnementsperiode contact op te nemen met TeamViewer support.
Bestaande abonnees komen niet in aanmerking
Preview van TeamViewer Als u hebt deelgenomen aan de gratis proefversie van TeamViewer, kunt u dit product aanvragen om uw proefversie te activeren.