We werken aan een verminderde dienst. Onze reactietijd is verlengd. Het is echter wel mogelijk om te registreren en bestellingen te plaatsen.

Asana Premium or Business, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

logo-asana-60px.png
Donatie Partner:
Platform:
Media:
Administratieve kosten: 63,00€ +BTW
SKU: G-51071
Description: 

Asana is een collaboratieve online werkbeheersoftware waarmee teams hun werkzaamheden kunnen coördineren en beheren. Asana Premium is voor teams. Asana Business is voor organisaties om de werkzaamheden van al hun teams te monitoren, te beheren en te standaardiseren. Met beide producten kunnen teams overal samenwerken met de mobiele en webapps van Asana.

Deze aanbieding geeft toegang tot 50 procent korting op een jaarabonnement op Asana Premium of Asana Business voor één team. Nadat u een verzoek voor deze aanbieding via TechSoup Nederland heeft ingediend, betaalt u Asana rechtstreeks voor het abonnement. U hoeft dit product slechts één keer per jaar bij TechSoup Nederland aan te vragen. Raadpleeg het tabblad Details en Servicekosten voor meer informatie.

Voordelen voor organisaties

U kunt Asana gebruiken om

  • de verantwoordelijkheden en de volgende stappen voor iedereen duidelijk te maken
  • op de hoogte te zijn van hoe de werkzaamheden vorderen zonder te hoeven opvolgen
  • veilig te reguleren om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie en te bepalen wie toegang heeft tot wat
  • herhaalbare processen te maken voor terugkerende werkzaamheden

Belangrijkste mogelijkheden

  • Meerdere weergaven: u kunt projecten bekijken, zoals lijsten, boards, kalenders en tijdlijnen. Gebruik taken met vervaldatums, toegewezen personen en beschrijvingen om ervoor te zorgen dat elke medewerker weet wat iedereen doet en per wanneer.
  • Aangepaste velden: door velden aan een project toe te voegen, kunt u precies bijhouden wat het belangrijkst is voor het project.
  • Sjablonen: u kunt nieuwe projecten toevoegen door gebruik te maken van sjablonen, die worden geleverd met aanpasbare velden om u te helpen de benodigde informatie bij te houden.
  • Geavanceerd zoeken: u kunt zoekfilters aanpassen en aanpasbare weergaven maken en opslaan voor projecten, toegewezen personen, vervaldatums en meer.
  • Afhankelijkheden: u kunt complexe werkstromen beheren door een taak te markeren als wachtend op een andere om te weten wanneer de werkzaamheden kunnen starten.
  • Datacontrole: u kunt bepalen wat u deelt, zodat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste informatie. U kunt projecten maken voor alleen reacties om ongewenste bewerkingen te voorkomen.

Raadpleeg de prijspagina van Asana voor een vergelijking van functies van de Premium- and Business-producten.

Ondersteuning

Asana Premium- en Asana Business-gebruikers hebben toegang tot introductie- en educatieve bronnen en krijgen voorrang als zij contact opnemen met de ondersteuning van Asana.

Kies zorgvuldig

De administratiekosten voor dit product kunnen niet worden gerestitueerd en het product kan niet worden ingewisseld.

Dit product ontvangen

Wanneer TechSoup Nederland uw donatieverzoek goedkeurt, sturen we een bericht naar het e-mailadres van uw organisatie met instructies voor het ontvangen en activeren van dit product.

Systeemvereisten

Webbrowser en een internetverbinding

Gereduceerde tarieven

Deze aanbieding geeft toegang tot 50 procent korting op een éénjarig abonnement op Asana Premium of Asana Business voor één team op basis van de huidige tarieven van Asana. Nadat u deze aanbieding heeft aangevraagd en de administratiekosten van TechSoup Nederland heeft betaald, betaalt u Asana rechtstreeks voor het door u gekozen product.

Voor beide producten geldt een minimum van 2 en een maximum van 1.000 gebruikers. U kunt later gebruikers toevoegen als dat nodig is. U blijft uw korting ontvangen voor alle gebruikers die u toevoegt, tot een maximum van 1.000.

Servicecontract vereist

U moet instemmen met een éénjarig servicecontract met Asana.

Bestaande abonnees

Als u al een gratis proefaccount of betaald account van Asana heeft, kunt u uw abonnement upgraden of verlengen met deze aanbieding. U kunt ervoor kiezen om alle leden in uw werkruimte of organisatie of alleen de leden in een van uw teams te upgraden.

Doorlopende service na één jaar

U kunt uw abonnement verlengen door elk jaar een ander product aan te vragen via TechSoup Nederland voordat het abonnement afloopt.

Proefperiode van Asana

Asana biedt een gratis proefperiode aan op zijn website.

Creditcard of PayPal-account vereist

Een creditcard of PayPal-account is nodig voor het betalen van de gereduceerde tarieven op de website van Asana.