In de periode van 15 tot 31 Juli zijn we telefonisch niet bereikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.
14.02.2019

TechSoup Nederland feliciteert Yunited als 10.000ste aangesloten organisatie!

gouda.jpg


Het onlangs opgerichte Yunited is dé jongerenvereniging van Gouda! 
Yunited wil jongeren in Gouda activeren, stimuleren en begeleiden bij het organiseren van activiteiten om samen te zorgen dat de stad gaat bruisen. 
De bevlogen en ambitieuze initiators Jos, Niels en Gino merken dat er voor jongeren niet veel te doen is terwijl er een groeiende behoefte is aan activiteiten. Gouda is een prachtige stad, maar nog lang niet bruisend genoeg. Voor jongvolwassenen valt er vaak maar weinig te beleven, en daar moet verandering in komen. 
Samen willen ze van Gouda een plaats maken die ook voor jongeren aantrekkelijk is op het gebied van: nachtleven, cultuur, politiek, zakelijk en maatschappelijke activiteiten! 
De doelen van Yunited worden al breed gedragen door de gemeente en ondernemers in Gouda. Dit is belangrijk omdat Yunited ook in de politiek een spreekbuis wil zijn voor de jongeren in Gouda. 
Gouda moet ontwikkelen en de stem van jongeren zal gehoord worden bij het bepalen van de richting. 

Door te aan te sluiten bij TechSoup Nederland hebben zij nu de mogelijkheid professioneel te werk te gaan met de donatie van G Suite for Nonprofits van Google. Ook zullen zij de Google Ad Grants in gaan zetten om te werken aan bekendheid, betrokkenheid en fondsenwerving. 
Als startende stichting vol ambitie geven de gedoneerde diensten hen een vliegende start bij het realiseren van hun doelen. 
Omdat bij een felicitatie ook een presentje hoort doneert onze nieuwe partner BeterinOffice, de drie heren van Yunited, een jaar lang toegang tot het online training centrum twv €180,- .