31.01.2019

TechSoup Nederland en BeterinOffice gaan samenwerking aan

rsz_beterinoffice_logo_png-min.png

 

Nieuwe partner!

Online Trainingcentrum voor non-profit organisaties

 

Haal meer uit je donaties

We zijn blij dat we jullie een nieuwe partner kunnen voorstellen!

BeterinOffice biedt in samenwerking met TechSoup een breed programma Online Trainingen voor non-profit organisaties aan. De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op een rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen. Dit kunnen Microsoft producten zijn maar ook andere onderdelen uit het TechSoup programma zoals: Google diensten, Adobe producten, hulp bij nieuwe validaties etc.

Met de lessen uit het Online Trainingscentrum van BeterinOffice kun je makkelijker en nòg slimmer werken met oa Office, Office 365 en Windows toepassingen. 
Via TechSoup Nederland heb je toegang tot verschillende producten van Microsoft tegen speciale tarieven voor non-profits.

>>Microsoft Office in de TechSoup catalogus

Office 2019 zal spoedig via TechSoup verkrijgbaar zijn, de trainingen hierover en andere Office versies zijn al beschikbaar via
BeterinOffice.

 

Abonnementskosten

BeterinOffice biedt opleidingen aan op basis van een abonnement. Via TechSoup Nederland ontvang je:

  • 33% korting op je abonnement (€5,- ipv €7,50 per gebruiker per maand)

Meer informatie over de tarieven vind je op https://www.beterinoffice.nl/voor-non-profit/. Om aanspraak te maken op bovenstaande tarieven en kortingen dient de bestelling via TechSoup te verlopen door dit artikel te bestellen per persoon waarvoor je toegang tot het aanbod nodig hebt. Pas na het sluiten van een overeenkomst met BeterinOffice is een koopovereenkomst van kracht.

>>BeterinOffice bestellen

 

AttachmentSize
banner.png460.58 KB