In de periode van 15 tot 31 Juli zijn we telefonisch niet bereikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.

BeterinOffice

rsz_beterinoffice_logo_png-min.png
Donatie Partner:
Platform:
Taal:
Media:
Categorie:

Online Office, Office 365 en Windows Training en SUPPORT voor non-profit organisaties

Omschrijving Training

BeterinOffice biedt in samenwerking met TechSoup een breed programma van Online Trainingen voor non-profit organisaties. De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen. Dit kunnen Microsoft producten zijn maar ook andere onderdelen uit het TechSoup programma zoals: Google diensten, Adobe producten, hulp bij nieuwe validaties etc.

Onbeperkte Microsoft Support voor non-profit

BeterinOffice heeft sinds kort een Nederlands Supportteam klaarstaan die iedereen kan helpen met ICT vragen of problemen. De Microsoft Support is onbeperkt en zonder meerprijs beschikbaar, samen met alle Microsoft trainingen is dit €5 per maand. Bent u al BeterinOffice lid? Dan komt u meteen ook in aanmerking voor de support. Zo hopen we voor iedereen te besparen op ICT-kosten zodat meer geld naar de missie van uw organisatie kan. Meer informatie op www.beterinoffice.nl 

Abonnementskosten

BeterinOffice is een online training centrum met een abonnementstarief. Via TechSoup Nederland ontvang je:

  • 33% korting op je abonnement (€5,- ipv €7,50 per gebruiker per maand)

Meer informatie over de tarieven vind je op https://www.beterinoffice.nl/voor-non-profit/. Om aanspraak te maken op bovenstaande tarieven en kortingen dient de bestelling via TechSoup te verlopen door dit artikel te bestellen per persoon waarvoor je toegang tot het aanbod nodig hebt. Pas na het sluiten van een overeenkomst met BeterinOffice is een koopovereenkomst van kracht.

Systeemvereisten

BeterinOffice is webbased, dus je hebt alleen een browser nodig. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden en alle updates ontvang je automatisch. 

Voorwaarden

Voor het gebruik van BeterinOffice gelden de algemene voorwaarden van BeterinOffice.

Hoe dit product ontvangen?

Als je wil bestellen, klik je op ‘Toevoegen aan mijn winkelwagen’. Kies het aantal abonnementen ( 1 per persoon ) dat je gaat bestellen bij BeterinOffice. 

 

Je ontvangt na de bestelling een factuur van € 0,- van TechSoup en een bevestigingsmail inclusief een unieke link waar je de bestelling kunt voltooien. 

Na ingebruikname betaal je direct maandelijks aan BeterinOffice.