BeterinOffice - Online Office, Office 365 en Windows Training en Support voor non-profit organisaties

Informatie over BeterinOffice

Online Office, Office 365 en Windows Training voor non-profit organisaties

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen op een betaalbare manier makkelijker kan werken met de meest gebruikte Microsoft toepassingen. Zo is het werken leuker, makkelijker en sneller. Daarom bieden wij in samenwerking met TechSoup Online Office, Office 365 en Windows Trainingen én Support aan voor slechts €5,- per maand, per deelnemer.

De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

BeterinOffice heeft sinds kort ook een Nederlands Supportteam klaarstaan die iedereen kan helpen met ICT vragen of problemen. De Microsoft Support is onbeperkt en zonder meerprijs beschikbaar, samen met alle Microsoft trainingen is dit €5 per maand. Bent u al BeterinOffice lid? Dan komt u meteen ook in aanmerking voor de support. Zo hopen we voor iedereen te besparen op ICT-kosten zodat meer geld naar de missie van uw organisatie kan.

Het aanbod aan Online Trainingen wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe toepassingen of nieuwe updates op huidige toepassingen. Dit kunnen Microsoft producten zijn maar ook andere onderdelen uit het TechSoup programma zoals: Google diensten, Adobe producten, hulp bij registratie nieuwe kortingsprogramma’s etc.

Non-profitorganisaties ontvangen via TechSoup Nederland 33% korting op het zakelijke tarief van €7,50 per maand, per deelnemer. Dit komt neer op €5,- per maand per deelnemer.

 

  

AttachmentSize
BeterinOffice logo PNG.png44.03 KB