Het Microsoft software discount programma

 

Het Microsoft software discount programma van TechSoup Nederland biedt toegang tot een grote verscheidenheid aan software voor stichtingen, verenigingen, kerkgenootschappen en openbare bibliotheken in Nederland.

 

Welke versies van Microsoft-software zijn beschikbaar?

De productnamen in het Microsoft-programma bevatten geen versienummers. Wanneer u een product ontvangt, kunt u ervoor kiezen om de huidige versie van de software of de vorige versie te downloaden. Op de pagina Huidige versies van Microsoft-Producten kunt u zien welke versie de meest recente is. Van zodra de versie 2019 beschikbaar is, zullen we de organisaties die in aanmerking komen informeren. 

Bovendien kunt u de software in elke beschikbare taal downloaden.

Geschiktheid en beperkingen

Raadpleeg de Toelatingsvoorwaarden  pagina om te beoordelen of uw organisatie in aanmerking komt om aan dit programma deel te nemen.

Opgelet! Om licenties aan discountprijzen aan te vragen dient u hiervoor eerst een Microsoft certificaat aan te vragen. Hierbij wordt gevraagd u te registreren op het Microsoft non profit portaal waarna er een aanvraag wordt verzonden naar SOCIALware om u aanvraag te valideren. Deze link vindt u terug in de productbeschrijving van het product. 

Stappen voor het aanvragen van het Microsoft certificaat.

Het certificaat dient u jaarlijks te hernieuwen indien u wenst te bestellen.

Organisaties die in aanmerking komen, kunnen zoveel discount producten bestellen als nodig.