Opname : De verborgen juwelen van Office 365

Hans Demeyer.jpeg
Donatie Partner:
Categorie:
Administratieve kosten: 15,00€ +BTW
SKU: WBN-NL-HD1

 

 

 

 

 

Office 365 is voor steeds meer organisaties de toolbox bij uitstek om tal van taken gedaan te krijgen en vlot en veilig samen te werken.

Veilig communiceren met exchange en outlook, kostbare data efficient opslaan en delen met OneDrive for Business, productief werken met Office ProPlus, … het zijn slechts enkele van de meer gekende oplossingen in het abonnement. Er zijn nog ontelbare andere verborgen juwelen in Office 365.

Tijdens dit webinar krijg je een demo van wat die juwelen voor jou kunnen betekenen. Na de sessie wil je meteen aan de slag met ondermeer TEAMS, SWAY, FLOW, FORMS, POWER APPS, OfficeMIX en STREAM of BOOKINGS. Je ontdekt instellingen die je werkomgeving nog veiliger maken.

Het webinar is geschikt voor gebruikers met en zonder ervaring maar ook voor beheerders en IT verantwoordelijken.

Hans Demeyer, ‘Supplier of Optimism & Inspiration’ is een ervaren speaker en voorzag in het verleden al een heel aantal webinars en trainings rond Office 365 en andere Microsoft producten.

 

Hoe werkt de webinar?

Een webinar is een online opleiding. Je neemt eraan deel zonder je te verplaatsen. De sessie duurt een uur.

De bestelling geeft je toegang tot de opname van de webinar. Na betaling ontvang je een link naar de opname, op het algemeen e-mail adres opgegeven in de SOCIALware account van je vereniging. Aarzel niet ons te contacteren voor al je vragen!