Het Rooster

HetRooster.png
Donatie Partner:
Platform:
Media:

IEDEREEN GEWOON AAN HET WERK

Omschrijving

Het Rooster. Zelfroosteren voor non-profit organisaties.

Misschien herken je wel, dat het maken van het rooster soms heel veel gedoe is. Dat je heel lang bezig bent met puzzelen, om alles kloppend te krijgen. En ben je eindelijk klaar met de puzzel, komt er weer een wijziging!

Zou het niet mooi zijn, als het rooster vanzelf gemaakt wordt. Dat je mensen zichzelf aanmelden voor een dienst. Dat je mensen zeggen: ik kan volgende week niet, en ik heb al vervanging geregeld.

Daarom hebben we Het Rooster gemaakt.

Omdat wij geloven dat mensen dat heel goed zelf kunnen. Dat als je iemand vrijheid geeft, dat diegene dan verantwoordelijkheid neemt.

We helpen je graag.

DE VOORDELEN 

  • Heel veel tijd besparen
  • Sturen op eigen verantwoordelijkheid
  • Superduidelijk overzicht
  • Nooit meer met de hand uren tellen 
Aansluiting- en abonnementskosten

Het Rooster is een clouddienst met een abonnementstarief. Via TechSoup Nederland ontvang je:

  • 50% korting op je abonnement
  • Een gratis kennissessie t.w.v. €297 bij de start
  • Elk jaar een gratis rooster-assessment t.w.v. €198

Meer informatie over de tarieven vind je op https://www.hetrooster.nl/#prijzen . Om aanspraak te maken op bovenstaande tarieven en kortingen dient de bestelling via TechSoup te verlopen door dit artikel te bestellen. Pas na het sluiten van een overeenkomst met Het Rooster is een koopovereenkomst van kracht.

Systeemvereisten

Het Rooster is webbased, dus je hebt alleen een browser nodig. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden en alle updates ontvang je automatisch. 

Voorwaarden

Voor het gebruik van Het Rooster gelden de algemene voorwaarden van Het Rooster.

Hoe dit product ontvangen?

Als je wil bestellen, klik je op ‘Toevoegen aan mijn winkelwagen’. Het Rooster neemt per mail of telefoon contact met je op voor een intakegesprek en het kiezen van het juiste abonnement.

Je ontvangt na de bestelling een factuur van € 0,- van TechSoup. Na ingebruikname ontvang je een jaarlijkse factuur van Het Rooster.