In de periode van 15 tot 31 Juli zijn we telefonisch niet bereikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.

Joheco Automatisering - WiFi Site Survey € 399,- + btw per locatie

joheco logo.png
Donatie Partner:
Platform:
Media:

Bent u op zoek naar een draadloze oplossing met optimale dekking? Dan is het uitvoeren van een Site Survey van groot belang. Zonder de Site Survey kunt u voor vervelende verrassingen komen te staan zoals extra kosten, uitval van het netwerk en onvolledige dekking van uw draadloze omgeving. Daarnaast is de beveiliging van uw draadloze netwerk belangrijk om de persoonsgegevens en het betaalverkeer te beschermen tegen internetcriminelen en andere kwaadwillende.

Deze dienst is alleen beschikbaar voor Boost leden. Nog geen lid? Lees hier meer over het Boost programma.

 

Wat is een goed moment om een WiFi Site Survey uit te laten voeren?

Last van interventies of mogelijke veiligheidslekken

Huidige apparatuur is buiten garantie of biedt te weinig functionaliteit

Niet alle apparatuur (mobiele telefoons, tablets etc..) werken samen met het huidige draadloze netwerk

Huidige netwerk is instabiel of heeft niet de gewenste kwaliteit

Een verhuizing of uitbreiding van de organisatie

Een internetverbinding voor bezoekers beschikbaar stellen (gastennetwerk)

Beveiligingsproblemen oplossen ter bescherming van persoonsgegevens

 

Inhoud WiFi Site Survey

 

De Site Survey biedt u een duidelijke weergave van de mogelijke draadloze oplossingen die op uw locatie mogelijk zijn. Een uitgebreide rapportage voorziet u van alle nodige informatie. 

 

Analyse:

Type en spreiding Access Points (incl. merk, type, aantal)

Type antennes

Kanalenplan

Indicatie van het bereik

Onderzoek naar de mogelijke voeding Access Points

Inventarisatie stoorzenders

Vaststellen van gebouwkarakteristieken

Lijst met benodigde hardware en apparatuur inclusief optionele installatiekosten 

Rapportage over de opbouw en inrichting van uw draadloze netwerk inclusief heatmaps en plattegronden

 

Na de Site Survey kunt u via TechSoup de benodigde hardware voor een aantrekkelijk en maatschappelijk tarief aanschaffen met hoge kortingen voor non-profit organisaties.

 

Stappenplan

 

1. Een WiFi specialist van Joheco Automatisering neemt contact op met de organisatie om een datum in te plannen en een plattegrond van het gebouw op te vragen.

2. Een WiFi specialist van Joheco Automatisering komt langs om de WiFi scan uit te voeren. (1 dag)

3. Een WiFi specialist van Joheco Autotmatisering werkt de rapportage uit. (oplevering binnen 5 werkdagen na uitvoeren scan)

4. Joheco Automatisering belt met de opdrachtgever om de inhoud van de rapportage door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. (2 dagen na de geleverde rapportage)

 

Ervaring uit de praktijk

“Na het uitvoeren van een Site Survey bij onze stichting bleek dat er veel stoorzenders waren en het draadloze netwerk niet stabiel functioneerde. Door verkeerde instellingen, verouderde firmware en hardware werd ons WiFi netwerk en de internetverbinding misbruikt door onbekende mensen. Hierdoor was er een grote belasting op de internetverbinding en kreeg het IP adres een slechte reputatie. Joheco heeft een Site Survey uitgevoerd en direct maatregelen genomen om schade aan onze data en gegevens te voorkomen en binnen een korte tijd een nieuw en veilig draadloos netwerk te realiseren.”  

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de uitvoering van een Site Survey bij u op locatie? Neem dan contact met ons op via verkoop@joheco.nl

Over Joheco Automatisering 

In samenwerking met TechSoup hebben wij een specifieke WiFi Site Survey dienst ontwikkelt voor non-profit organisaties. Er zijn inmiddels al meer dan 120 organisaties waar we succesvol een WiFi traject mochten begeleiden. We zijn gecertificeerd door de grootste WiFi merken en hebben een transparante en proactieve werkwijze om een soepele samenwerking te realiseren.

Goed ingerichte ICT biedt kansen, inspiratie en energie. Wilt u dit tot in perfectie laten functioneren, dan heeft u specialisten nodig om de optimale infrastructuur in te richten. Joheco Autotmatisering ontwerpt, implementeert en beheert uw ICT-infrastructuren.

Wij zijn uw ICT-afdeling. Op afstand maar toch dichtbij. We werken met verantwoordelijkheid en trots aan uw zes ICT basisbehoeften: Advies, Communicatie, Cloud, Service, Beheer en Security. Wij geloven dat goede en eerlijke ICT het verschil maakt.

Kosten: 399,- EUR excl. BTW en voorrijkosten (39,- EUR) per gebouw

Neem bij meerdere gebouwen contact me ons op voor een speciale projectprijs.

Hoe dit product ontvangen

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, stuurt TechSoup NL een bericht naar Joheco met uw gegevens. Kort daarna zal Joheco uw organisatie contacteren om concrete afspraken te maken voor het starten van de Site Survey. Joheco zal de facturatie van de Site Survey verzorgen na het concretiseren van de afspraken.