03.11.2016

Voortaan ook PC’s en toebehoren via TechSoup Nederland

Vignette_Comex_TSNL.JPG
We kregen al veel vragen naar mogelijkheden voor non-profitorganisaties om betaalbare én kwalitatieve hardware aan te schaffen. Daarom hebben we een partnerschap opgericht met het bedrijf COMEX rond de aanbieding van high end refurbished appartuur.

Comex is een gecertificeerde Microsoft refurbishment partner met 13 jaar ervaring in het hernieuwen van professionele apparatuur en verkoop van nieuwe accessoires.

Wat biedt dit nieuwe programma u concreet aan?

Comex biedt de door TechSoup Nederland gevalideerde stichtingen, verenigingen en kerkgemeenschappen exclusieve kortingen tussen 10 en 20% op refurbished high end laptops, desktops, schermen, tablets, iPhones en toebehoren. In tegenstelling tot toestellen voor particulieren, die u in de retail winkels kunt kopen, bieden deze toestellen uw medewerkers en eventueel vrijwilligers het nodige comfort en de nodige performantie om langdurig te werken.

We hebben samen met Comex een selectie gemaakt van de meest gevraagde toestellen. U vindt ze in de specifieke non-profit catalogus van Comex.

 

 

De voorgestelde PC's zijn gebruikte toestellen, maar ondergaan een grondige opkuis- en vernieuwbeurt. Alle elementen onderhevig aan slijtage worden stelselmatig vervangen.Dit betekent concreet dat alle PC’s worden uitgerust met een snelle SSD schijf, wat de opstart- en werksnelheid van de PC drastisch verhoogt. Daarnaast worden toetsenborden en muizen om hygiënische redenen vervangen door nieuwe.

 

Er geldt een garantie van één jaar, met mogelijkheid tot het uitbreiden ervan naar een tweede jaar.

 

 

 

Belangrijkste eigenschappen

 

 

 

Door het kiezen voor refurbished boet u dus helemaal niet in op comfort en performantie. De aangeboden computers zijn Grade A, wat betekent dat ze ook uitwendig in perfecte staat verkeren. Ze zijn met de grootste zorg verpakt, zodanig dat ze ongehavend bij u toekomen.

Refurbished computers zijn bovendien op ecologisch vlak een uitstekende zaak.

Hoe bestellen?

De producten worden besteld op de specifieke non-profit sectie van de Comex website.

U moet hierbij bewijzen dat u door TechSoup bent gevalideerd. Daarvoor moet u via de Comex productfiche in de TechSoup catalogus een bestelcode aanvragen. Hiermee maakt u dan een account aan op de Comex website, van waaruit u al uw toekomstige bestellingen kunt invoeren en opvolgen.

Resultaten

We hebben het project in België gelanceerd in de zomer 2016en er zijn op 6 maanden tijd meer dan 500 PC's besteld. Een peiling toonde aan dat de non-profitorganisaties helemaal tevreden waren met het proces en het ontvangen materiaal.

 

Vindt u in de catalogus niet wat u zoekt? Laat het ons weten via donations@techsoup.nl.