Hosted VoIP assessment

nm2d_logo.png
Donatie Partner:
Platform:
Taal:
Media:
Administratieve kosten: 10,00€ +BTW
SKU: NMD-005

Het is tegenwoordig mogelijk om uw volledige telefonie naar de cloud te verhuizen. U bent daardoor altijd bereikbaar en ieder toestel (zelfs hele oude mobiele telefoons) kan een integraal onderdeel van uw telefooncentrale worden. Vanuit kostenoogpunt is dit een zeer interessant aanbod.

Inhoud Hosted VoIP assessment van New Media 2Day

  • Telefonisch consult waarin we de (on-)mogelijkheden bekijken voor uw specifieke situatie.

  • Inventarisatie huidige telecommunicatie omgeving (inclusief contracten).

  • Inventarisatie bestaande hardware (telefooncentrale, toestellen, mobiele apparaten (tablets, telefoons).

  • Duidelijk rapport waarin we ingaan op alle (on-)mogelijkheden en waarin we de kosten, van migratie naar de cloud en het onderhoud, uiteenzetten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

  • Indien gewenst een nabespreking van de mogelijkheden bij u op kantoor.

Organisaties die kunnen gebruik maken van deze workshop

Dit assessment is geschikt voor organisaties met veel telefoniehardware zoals centrales, vaste en mobiele toestellen. Daarnaast is het met name geschikt als u of uw mensen veel onderweg zijn.

Hoe andere organisaties hebben geprofiteerd

New Media 2Day helpt dagelijks meer dan 250 organisaties – waaronder vele non-profit organisaties - met advies en ondersteuning op het gebied van kantoorautomatisering en veilig werken. Bekijk de best practices op http://nm2d.nl/over-nm2d/cases/.

Over NM2D

New Media 2 Day heeft in samenwerking met TechSoup specifieke opleidingen en diensten ontwikkeld voor nonprofits om ze te steunen in de overgang naar ‘managed cloud services’.

New Media 2Day is al meer dan 10 jaar de betrouwbare specialist op het gebied van kantoorautomatisering voor kleine en middelgrote organisaties, bij wie u de verantwoordelijkheid voor uw totale communicatie- en ICT-systemen kunt onderbrengen. NM2D zorgt voor een geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie en ICT.

Het doel van NM2D is de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. De eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn de NM2D klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.

Hoe dit product ontvangen

Wanneer uw donatie aanvraag is goedgekeurd, stuurt TechSoup NL een bericht naar uw organisatie e-mailadres met de informatie over het verkrijgen van het product. Kort daarna zal NM2D uw organisatie contacteren rond concrete afspraken voor het starten van de Hosted VoIP assessment.