12.11.2020

TechSoup NL biedt u de Zoom administratieve kosten tot eind 2020!

Photos site SCW.png

Gezien de wijdverspreide situatie van telewerken in België heeft TechSoup NL besloten haar begunstigden Zoom aan te bieden, wereldwijd bekend als videoconferentiesoftware. Daarom zal onze vereniging de administratieve kosten tot eind 2020 voor haar rekening nemen!

Sinds enkele weken kent Zoom ook nieuwe functies. Als u gevoelig bent voor uw online veiligheid, weet u zeker dat het beroemde bedrijf niet altijd aan deze kant van de lijn is geweest. Maar Zoom maakt nu gebruik van end-to-end encryptietechnologie om de veiligheid van de software te verbeteren.

Zoom geeft aan dat gecodeerde vergaderingen niet standaard worden ingeschakeld. De host of beheerder moet deze inschakelen op account-, groeps- of gebruikersniveau. Bovendien moet iedereen dit voor elke vergadering activeren om deel te nemen. De gastheer van de vergadering genereert de encryptiesleutels en kan deze aan elke deelnemer uitdelen.

Tegelijkertijd maakt het bekende videoconferentiebedrijf van de gelegenheid gebruik om een functie uit te brengen waarmee betalende gebruikers direct toegang kunnen krijgen tot online evenementen zoals conferenties.

Is uw non-profit geïnteresseerd?
Aarzel niet om de software aan te vragen, de administratieve kosten zijn ten laste van TechSoup NL!

Afhankelijk van de gekozen versie kan uw non-profit tussen 58 en 170 eur besparen.


Om meer te weten te komen over de mogelijke aanbiedingen, zie hier.