Alle berichten

docusign header article ok.jpg

22.11.2017

Schakel helemaal over naar digitaal om documenten te ondertekenen

DocuSign Signature is een kant-en-klare oplossing waarmee u elk type document vanaf elk apparaat (PC, tablet of smartphone) kunt verzenden, ondertekenen en opslaan.

Meer details

header NL data.jpg

03.07.2017

Waarom de nieuwe Europese privacyregels (GDPR) ook van levensbelang zijn voor de non-profitorganisaties

Het Europese privacyrecht verandert in mei 2018 en de nieuwe regels worden veel strenger dan vandaag. Toch lijkt het voor heel wat stichtingen en verenigingen nog erg onduidelijk wat de impact op hun organisatie is.

Meer details

Vignette_Comex_TSNL.JPG

30.05.2017

De top 6 hardnekkigste mythes rond refurbished hardware

TechSoup Nederland heeft een akkoord met Comex om non- profits hoogwaardige en betaalbare refurbished hardware te leveren.

Dit artikel streeft ernaar om sommige van de meest hardnekkige mythes rond refurbished hardware te ontkrachten.

Vignette_Comex_TSNL.JPG

Meer details

July 1st.jpg

22.05.2017

Speel handig in op uw donatiequota

De meerderheid van de TechSoup donatiepartners hanteren een beperking op het aantal producten dat u kunt aanvragen binnen een jaarlijkse cyclus, die loopt tussen 1 juli en 30 juni. Elk jaar kunt u dus op 1 juli met een blanco blad herbeginnen.

Meer details

header back up large.jpg

02.05.2017

Kies de geschikte backup- en hersteloplossing voor uw organisatie

De Backup Exec en System Recovery producten, die voorheen deel uitmaakten van het Symantec aanbod, zijn opnieuw beschikbaar dankzij het donatieprogramma aangeboden door hun overnemer Veritas.

Meer details

VistaWindows2007_thumb.jpg

04.04.2017

Einde van de Windows Vista en Office 2007 ondersteuning

Op 11 april 2017 zet Microsoft een punt achter de ondersteuning van deze producten. Dit betekent dat ze geen bijgewerkte security patches noch updates van online content van Microsoft meer zullen ontvangen. We raden ten zeerste aan om de nodige upgrades te doen.

Meer details

Windows10_thumb.jpg

06.12.2016

Wat u in 2016 over Windows 10 moet weten

Windows 10 is ingevoerd op 29 juli 2015, en sindsdien draait dit beheersysteem op meer dan 400 miljoen toestellen wereldwijd. U stelt zich misschien de vraag over het beste moment te upgraden, nu de termijn van gratis aanbod door Microsoft is verstreken.

Meer details

Vignette_Comex_TSNL.JPG

03.11.2016

Voortaan ook PC’s en toebehoren via TechSoup Nederland

We krijgen vaak vraag naar betaalbare én kwalitatieve hardware. Daarom heeft TechSoup NL heeft een partnerschap opgericht met het bedrijf COMEX voor de aanbieding van high end refurbished appartuur met korting.

Meer details

Microsoft Azure logo.png

03.10.2016

Invoering van Microsoft Azure credits voor non-profit organisaties

Microsoft Philanthropies kondigde deze week aan Microsoft Azure diensten ter beschikking te stellen van non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen, onder de vorm van een tegoed van USD$5,000 per jaar.

Meer details

event_page.png

29.08.2016

Nieuwe donatiepartner : idloom-events

idloom-events biedt alle functies die u nodig hebt om uw liefdadigheidsevenementen vlot te organiseren: creatie van een eventwebsite, beheer van registraties, verwerking van betalingen, automatische facturering, aanmaak van badges, opvolging, enz.

Meer details