Alle berichten

O365_GWorkspace.png

08.01.2021

Office 365 en Google Workspace - Welke Cloud tool voor uw non-profit?

Microsoft Office 365 en Google Workspace (voorheen G Suite) zijn twee uitstekende productiviteitstools, en uw non-profit kan gratis versies van beide krijgen via ons programma. Er zijn echter belangrijke verschillen tussen de twee instrumenten. Het is daarom belangrijk dat u nadenkt over de beste oplossing voor uw organisatie.

Meer details

meet&code_logo(2).png

05.01.2021

Meet and Code: een terugblik op de 2020-editie

De 2020-editie van de European Meet and Code-evenement werd dit jaar in 35 landen gehouden. Een terugblik op dit grote evenement in code en computerprogrammering.

Meer details

TSNL_Fêtes.png

16.12.2020

TechSoup NL wenst u een Gelukkig nieuwjaar!

TechSoup Nederland wenst u een Gelukkig nieuwjaar toe!

Meer details

digitale_schoonmaak_ewwr.jpg

01.12.2020

Digitale schoonmaak - Verlicht uw zichtbare footprint!

Aan het einde van het jaar wordt meestal de Europese Week van de Afvalvermindering gehouden. Wist u dat de numerieke impact verre van virtueel is? Daarom is digitaal afval een thema van het evenement. Van onze kant hebben we besloten om in een paar vragen te beschrijven hoe onze digitale impact verre van gedematerialiseerd is.

Meer details

AdobeStock_ok.jpeg

01.12.2020

Adobe Stock biedt 70.000 gratis visuele middelen

Bent u bekend met de gratis versie van Adobe Stock? Dit is een gratis verzameling van foto's, vectorafbeeldingen en video's van onze partner Adobe.

Meer details

OF-365-Microsoft.jpg

01.12.2020

Gebruikt u het volledige potentieel van Office 365 voor non-profits?

Office 365 is een van de bekendste producten van Microsoft. Het is bekend om Word, Excel maar ook Teams die sinds het begin van de gezondheidscrisis van 2020 de belangstelling hebben gewekt.

Meer details

Misc.(1).png

06.11.2020

TechSoup NL helpt u bij het evalueren van uw digitale transformatie!

Zoals alle organisaties worden ook verenigingen steeds vaker geconfronteerd met de uitdagingen van de digitale transformatie. Neem deel aan de test en ontwikkel uw non-profit in minder dan 10 minuten.

Meer details

charles-deluvio-bXqOMf5tvDk-unsplash.jpg

06.11.2020

Hoe kan ik online samenwerken? Met communicatie- en managementtools!

Dit artikel helpt u te begrijpen hoe u op afstand kunt blijven samenwerken met uw collega's over twee zaken: communicatie en management!

Meer details

Newsletter TSNL.png

06.11.2020

Is uw non-profit goed beschermd tegen cybersecurity-dreigingen?

De verandering in de werkgewoontes als gevolg van de pandemie heeft geleid tot een nieuwe generatie van cybersecurity-dreigingen. 4 richtlijnen worden aan u gegeven om uw non-profit te beschermen! Bekijk ook onze aanbiedingen.

Meer details

marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash.jpg

15.10.2020

Onze meest populaire producten

De missie van de vzw SOCIALware is om u, verenigingen en stichtingen, toegang te bieden tot tal van professionele aanbiedingen voor de non-profitsector. Hoe meer u profiteert van de aanbiedingen, hoe meer uw organisatie kan besparen op het IT-budget dat ze voor haar eigen missie kan besteden. Hieronder vindt u een selectie van de meest populaire producten.

Meer details