Flexwhere maakt hybride werken mogelijk.

Hybride werken houdt in dat medewerkers zelf de keuze krijgen waar ze werken, op kantoor, thuis of op een andere plek. Kiezen ze voor het kantoor? Dan kunnen ze gemakkelijk via de mobiele app, desktop app of webbrowser van FlexWhere een werkplek reserveren.

Bij FlexWhere kunnen medewerkers niet alleen een werkplek reserveren, maar ook een vergaderruimte of parkeerplek. En dit allemaal zonder enige extra hardware. Met de app is te zien waar collega’s zitten, of zij op locatie of thuis werken en welke functie zij hebben. Met behulp van een digitale plattegrond breng je eenvoudig in kaart waar collega’s zijn en welke werkplekken vrij zijn.

Het management van de organisatie krijgt beschikking tot real-time statistieken van de bezettingsgraad van de werkplek. Met een heatmap is te zien welke plek het populairst is, wat de eerste stap naar een ideale kantoorinrichting creëert. Ook is de data downloadbaar voor verdere analyse.

De werkplek-app FlexWhere wordt gemaakt door Dutchview, een innovatief IT-bedrijf uit Deventer. Dagelijks werken tientallen mensen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en India aan de applicaties van Dutchview.

Exclusief op Techsoup biedt FlexWhere een aanbieding waarbij jouw non-profit organisatie 20% zal besparen op hun aankoop bij FlexWhere.

Voor meer informatie over de o.a. de prijzen van FlexWhere, bezoek hun website of probeer FlexWhere 14 dagen gratis via freetrial