Tot maandag 17 augustus werken we met een beperkt aantal medewerkers. Onze hotline is daarom tijdelijk niet beschikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail, info@techsoup.nl. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.
31.03.2020

De favorieten van TechSoup Nederland

TechSoup Nederland vzw biedt toegang tot de nonprofit programma’s van vele leveranciers. 
Het is onze missie om jouw vzw toegang te verlenen tot de speciale nonprofit voorwaarden van belangrijke IT spelers. Hoe meer er van het aanbod gebruik gemaakt wordt, hoe meer er bespaard kan worden door jouw vzw.

Gebruiken jullie alle beschikbare kortingen al optimaal?

Hieronder een selectie van de favoriete producten uit het aanbod in de categorieën:

  • BUREAU APPLICATIES
  • SERVERS AND APPLICATIES
  • COMMUNICATIE
  • DESIGN
  • BEVEILIGING
  • HARDWARE

 

Let wel! Alle vernoemde aanbiedingen zijn enkel beschikbaar voor je organisatie indien je na validatie door ons team hiervoor in aanmerking komt. Voorwaarden zijn verschillend voor elke leverancier.

Wil je weten voor welke programma's je in aanmerking komt? Log dan in op www.TechSoup Nederland.be/nl en klik rechtsboven op Account.

 

BUREAU APPLICATIES 

Microsoft Office 
  Schaf voor je organisatie Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote en Publisher aan voor een admin fee van 26€ (ook voor Mac beschikbaar). Voor andere versies van Office die niet onder het donatie-aanbod vallen maar wel verkrijgbaar zijn, kijk dan even verder in onze catalogus.

>> Office versies in de catalogus

G Suite voor nonprofits

  Binnen het Google for nonprofits programma wordt G-Suite gratis aangeboden. Het geeft toegang tot een reeks zakelijke tools, van Gmail tot Google Docs, die bijdragen tot efficiëntie en de samenwerking in en rond uw organisatie verbeteren.

>> G Suite als onderdeel van het Google for nonprofits programma


SERVEURS EN APPLICATIES

Cloud Amazon Web Services

  Voor een jaarlijkse admin fee van 158€ ontvang je jaarlijks een tegoed ter waarde van 2.000 USD die je kunt inzetten voor gebruikskosten van Amazon Web Services (AWS) on-demand cloud diensten. 

  >> Het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties 

 

COMMUNICATIE

Zoom video-communicatie

  Voor een jaarlijkse admin fee van 158 € ontvang je jaarlijks een tegoed ter waarde van 2.000 USD die je kunt inzetten voor gebruikskosten van Amazon Web Services (AWS) on-demand cloud diensten. 

>> Het Zoom discountprogramma

CleverReach Email marketing

  Ontwerp en volg je communicatiecampagnes op en maak creatieve nieuwsbrieven of gepersonaliseerde emails dankzij CleverReach email marketing tool.

>> Het CleverReach donatieprogramma

AdWords

  Met een waarde van 10.000 US$ (of ongeveer 9350 euro) per maand aan adverteermogelijkheden via AdWords een groter publiek bewust maken van jullie missie, nieuwe mensen bereiken en meer steun mobiliseren.

YouTube

  voor nonprofits biedt YouTube hoogwaardige functionaliteiten en laat je toe om het beste te halen uit jullie YouTube kanaal.
>> Het Google for nonprofits aanbod

Idloom evenement beheer

  Creatie van een eventwebsite, beheer van registraties, verwerking van betalingen, automatische facturering, aanmaak van badges, opvolging, enz. met andere woorden een complete toolbox om een evenement vlot te organiseren met een top Belgisch product.

>> Het idloom donatieprogramma

DESIGN

Adobe voor grafisch ontwerp en document beheer

  Adobe is een verzameling desktoptoepassingen voor creatief ontwerp, mobiele apps en services voor het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van grafische, video-, audio- en interactieve inhoud voor print, het web en mobiele apparaten.
Betaal vanaf 5€ admin fee om toegang te hebben tot voordelige lidmaatschapformules van Adobe. 

>> Adobe voor non-profitorganisaties

Autodesk tekenprogramma

  Autodesk helpt mensen een betere wereld te bedenken en te ontwerpen. Je kunt Autodesk-producten gebruiken voor het ontwerpen van gebouwen, infrastructuur, producten, amusement en nog veel meer. 

Iedereen, van designers, ingenieurs en architecten tot digitale kunstenaars, studenten en hobbyisten, gebruikt Autodesk-software om creativiteit de ruimte te geven en belangrijke uitdagingen op te lossen.

>> Het Autodesk Cloud donatieprogramma

Veiligheid

Backup, dataherstel en beveiliging 
met Symantec (Norton), Bitdefender antivirus en Veritas

 

Norton Security van Symantec om zich te beschermen tegen virussen, spyware and andere malware is ideaal voor kleinere verenigingen die geen server gebruiken. Daarnaast zijn ook de Symantec Enterprise producten beschikbaar. Bitdefender is als een prima alternatief verkrijgbaar. Het past andere voorwaarden toe aan je organisatie om in aanmerking te komen. Ook Veritas biedt backup en dataherstel producten aan. Kijk en vergelijk wat het beste past voor jouw organisatie. 


>> Het Symantec donatieprogramma
>> Het Bitdefender donatieprogramma
>> Het Veritas donatieprogramma

 

 Tutanota email encryptie

  Tutanota versleutelt automatisch al je gegevens op je apparaat. Je mails en contactpersonen blijven privé.

>> Het Tutanota donatieprogramma

 

HARDWARE

AfB

  AfB is zelf ook een vzw die sociale waarden hoog in het vaandel draagt en speciale voorwaarden biedt aan organisaties die door TechSoup Nederland gekwalificeerd zijn voor de aankoop van gerenoveerde high-end computerapparatuur.

>> Informatie over AfB refurbished hardware'

Cisco

  Verbind je organisatie met het Internet, sluit je toestellen aan op een draadloos netwerk met de Cisco apparatuur. De begunstigden van de donaties genieten van vijf jaar Cisco SMARTnet dienstverlening en ondersteuning zonder extra kosten.

>> Het Cisco donatieprogramma

 

ANDERE AANBIEDINGEN

Wat dacht je van Slack, Facebook en AirBnB? Benieuwd wat zij voor je organisatie kunnen betekenen? Vergeet die aanbiedingen ook niet te bekijken.>> Informatie over de 'Andere aanbieders'

 

voor nonprofits biedt YouTube hoogwaardige functionaliteiten en laat je toe om het beste te halen uit jullie YouTube kanaal