Het Tableau donatieprogramma

Het Tableau donatieprogramma biedt data analyse en visualisatie software aan de hiervoor gekwalificeerde non-profit organisaties.

U kunt Tableau software gebruiken om visuele weergaven van alle gegevens van uw organisatie te produceren en te delen, met een minimum aan kennis.

Breng een academische award-winnende professor, een briljante computer wetenschapper en een slimme zakelijke leider samen, met een passie voor data. Voeg hieraan één van de meest uitdagende problemen voor software toe - het maken van databases en spreadsheets die begrijpelijk zijn voor de gewone mensen. Opgericht in 2003, wordt Tableau gebruikt door meer dan 29.000 bedrijven wereldwijd uit alle sectoren – met de behoefte om hun gegevens te begrijpen als gemene deler.

De Tableau Foundation heeft als missie om het gebruik van feiten en analytisch denken aan te moedigen bij het oplossen van de uitdagingen van de wereld. De filosofie van haar corporate filantropie bestaat erin om non-profitorganisaties de middelen te geven om dankzij een goed inzicht in hun data hun sociaal werk te bevorderen.