Het idloom donatieprogramma

Het idloom donatieprogramma via TechSoup Nederland biedt non-profit organisaties die hiervoor in aanmerking komen een complete toolbox om een evenement vlot te organiseren: creatie van een eventwebsite, beheer van registraties, verwerking van betalingen, automatische facturering, aanmaak van badges, opvolging, enz.

idloom-events laat u toe om uw evenementen op een professionele manier te beheren : creatie van een eventwebsite met meerdere tabs voor informatie over sponsors, sprekers, programma, …, formulieren op maat, prijsstelling en verschillende registratieformules, beheer van online betalingen, automatische factuuropmaak, enz.

Non-profit organisaties die hiervoor in aanmerking komen kunnen gratis een idloom light abonnement aanschaffen ter waarde van 95€/maand, mits betaling van administratieve kosten.

 "Ik ontdekte TehcSoup via een stichting waarvan ik beheerder ben. In het kader van mijn activiteit in het bedrijf idloom, zouden we graag een bijdrage leveren aan uw project door de software die we ontwikkelen ter beschikking te stellen van non-profit organisaties die actief zijn in de sociale sector. Zo kunnen we bijvoorbeeld idloom-events doneren aan goede doelen voor de organisatie van liefdadigheidsevenementen."

Maxence Cupper, Stichter en CEO van idloom

Website van idloom-events

White paper: Choosing the right Event Management Software for your event