Het DocuSign donatie- en discountprogramma

DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png

Het partnership met DocuSign laat TechSoup Nederland toe e-handtekening en transactie software aan te bieden aan bepaalde non-profitorganisaties, goede doelen en openbare bibliotheken in de Nederland.

U kunt DocuSign gebruiken om documenten te ondertekenen, te verzenden en te beheren. DocuSign vervangt afdrukken, faxen, scannen en expres levering van documenten door de goedkeuring en beslissingen errond digitaal te maken.

Dit non-profit aanbod geeft toegang tot:

  • donaties van permanente licenties voor DocuSign Standard Edition
  • een korting van meer dan 75% op jaarlijkse abonnementen voor DocuSign Business Pro Edition 

Toegang tot korting

Wanneer de naam van een product 'Access to discount' bevat, houdt het aanbod een korting in voor producten of services. Dit betekent dat u bij de aanvraag de administratiekost van TechSoup Nederland betaalt, en dat u ook nadien de donorpartner rechtstreeks betaalt voor het product of de dienst. U kunt de voorwaarden bekijken in onze catalogus.De gereduceerde tarieven zijn gereserveerd voor non-profitorganisaties en bibliotheken.

Over DocuSign

DocuSign is een bedrijf met als missie om de manier waarop de wereld werkt te veranderen, door iedereen te in staat te stellen documenten te sturen, te ondertekenen en te goedkeuren op elk moment, op elk toestel. De medewerkers van DocuSign erkennen dat de kans om een impact te maken verder reikt dan enkel winstbejag. DocuSign-medewerkers zijn even passievol om de gemeenschappen rondom hen te verrijken en te transformeren: het is de basis waarop het bedrijf is gebouwd en de materie die zijn cultuur en waarden verbindt.

DocuSign IMPACT is georganiseerd rond vrijwilligerswerk van werknemers en productkortingen voor kwalificerende non-profitorganisaties. DocuSign IMPACT promoot vrijwilligerswerk bij werknemers door jaarlijks drie verlofdagen te geven aan elke werknemer om vrijwilligerswerk te doen voor de non-profitorganisaties van hun keuze. Door de donaties en kortingen op haar producten, zal DocuSign meer liefdadigheidsorganisaties helpen met haar toonaangevende technologie, zodat meer middelen naar een positieve impact in de wereld gaan.