In de periode van 15 tot 31 Juli zijn we telefonisch niet bereikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.

Het Decos donatieprogramma

Het Decos donatieprogramma via TechSoup Nederland biedt non-profit organisaties die hiervoor in aanmerking komen een cloudoplossing voor de voorbereiding, het beheer en de opvolging van vergaderingen.

‘Minute’ is een door Decos ontwikkelde vergadertool die te gebruiken is op via een browser of op de iPad en iPhone. Met Minute kunnen organisaties plannen, deelnemers uitnodigen, vergaderpunten agenderen, vergaderdocumenten uploaden en deze met elkaar delen, notities bij vergaderpunten maken en inzicht geven in actiepunten en besluiten, kortom papierloos vergaderen.

“Minute wordt momenteel veel gebruikt door bedrijven en overheidsinstellingen, maar nog relatief weinig door non-profitorganisaties. En dat vinden we jammer, want dat zijn organisaties die belangrijk maatschappelijk werk doen en waarvan wij het liefst zouden zien dat ze effectief en efficiënt werken. Door de Premium versie van Minute gratis beschikbaar te stellen, willen we ook mensen die zich belangeloos in dienst stellen van de samenleving een steuntje in de rug geven,” aldus Martijn Aurik, productmanager van Minute.

Website van Decos Beheer

Product website Minute