Haal meer uit TechSoup met

TechSoup Boost

TechSoup Boost is een TechSoup premium service.


Met Boost bespaar je nóg meer op geselecteerde TechSoup producten. 

Ook krijg je als Boost member toegang tot speciaal ontwikkelde diensten en trainingen,

ontvang je een voucher ter waarde van € 25,- en krijg je korting op toegang tot events. 

Hoge korting op administratiekosten

Bespaar € 40 !

Box Starter Edition, 10 User Licenses kunt u gebruiken om content te beheren en op te slaan in de cloud, er uw medewerkers en vrijwilligers op te laten samenwerken, en hem te verspreiden naar interne en externe partijen.

bespaar € 90 !

Amazon Web Services Credits. Het AWS cloud platform biedt toegang tot high-powered computing, opslag, data warehousing, ontwikkeling, analytics, content delivery en andere diensten om non-profitorganisaties te helpen op te schalen zonder te investeren in fysieke infrastructuur.

Voucher

TechSoup voucher: 

Ontvang een voucher ter waarde van € 25 voor je volgende TechSoup bestelling!

De voucher is te besteden binnen één jaar. Wanneer de waarde van je bestelling lager is dan € 25,- zal er geen cashback plaatsvinden. De voucher is niet geldig voor producten en diensten binnen het Boost aanbod en op verzendkosten.

Diensten van onze partners

IM Lounge for non-profits helpt goede doelen het maximale halen uit online adverteren.

De gunningscriteria die per leverancier gelden in termen van grootte en activiteitdomein van de organisatie zijn ook van toepassing op producten die via TechSoup Boost aangeboden worden met extra korting. Ook limieten in kwantiteit gelden indien van toepassing. Een aanmelding per organisatie is geldig voor 12 maanden. Zie onze eligibility and restrictions pagina voor details.