Het Bitdefender donatieprogramma

BitDefender is een toonaangevende producent van beveiligingssoftware ten dienste van meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd. Het bedrijf werkt aan internetbeveiliging voor iedereen. Die toewijding heeft Bitdefender wereldwijd de eerste plaats bezorgd in vergelijkende testen uitgevoerd door gerenommeerde security software tests zoals AV-TEST, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab en Virus Bulletin. Bitdefender is een marktleider in innovatie.

Bitdefender streeft naar een proper internet, zodat het onderwijs , de persoonlijke vrijheid en de open uitwisseling van ideeën tot bloei kunnen komen. Het bedrijf heeft een online wereld voor ogen waarin kinderen vrij kunnen spelen en tieners kunnen socialiseren en studeren zonder vrees voor pesten, en volwassenen bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren en online shoppen zonder identiteitsdiefstal, bankfraude en andere kwalen.

Naast haar commerciële aanbod handel voor bedrijven en thuisgebruikers, ontwikkelt en promoot het bedrijf  een volledig assortiment van gratis producten voor pc's, smartphones en tablets. Bitdefender produceert eveneens een reeks gratis nutsvoorzieningen en beveiligingen voor sociale netwerken en werkt samen met scholen en non-profitorganisaties om ze te beschermen tegen online criminelen.