Het Amazon Web Services Programma voor Non-profitorganisaties

AWS_Logo_LargerFile.png

Het Amazon Web Services (AWS) Credits Programma voor Non-profitorganisaties biedt AWS Promotional Credits ("credits") voor cloud services aan voor Nederlandse stichtingen, verenigingen en openbare bibliotheken die hiervoor in aanmerking komen. Als uw organisatie in aanmerking komt, kan ze een subsidie van 2 000 USD in AWS credits aanvragen per Fiscaal jaar (1 juli tot 30 juni).

U kunt deze service credits toepassen op gebruikskosten voor AWS on-demand cloud services en bepaalde AWS-supportkosten. AWS is een veilig cloud services platform dat rekenkracht, gegevensopslag, content levering en andere functionaliteit biedt, zonder dat organisaties in fysieke infrastructuur moeten investeren. Deze credits zijn niet geldig voor Gereserveerde Instanties, Mechanical Turk, Route53 domein aankopen of support opstart kosten.

Zie voor aanvullende informatie Amazon Web Services Credits Programma voor Non-profits FAQ en lees hoe andere non-profitbedrijven AWS cloud producten en oplossingen gebruiken.

Aanmelden voor de AWS Free Tier

Naast het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties, biedt AWS de AWS Free Tier voor alle nieuwe klanten voor 12 maanden vanaf de aanmeldingsdatum van de organisatie. De AWS Free Tier is een aanbieding die onafhankelijk is van het AWS Credits Programma. Hiermee kunnen klanten bepaalde AWS services gratis gebruiken met bepaalde verbruikslimieten.

AWS raadt potentiële subsidie ontvangers aan om zich aan te melden voor de AWS Free Tier voordat ze om dit aanbod verzoeken.

In de meeste gevallen gebruiken organisaties zowel het AWS Credits Programma voor Non-profitbedrijven als de AWS Free Tier. Deze combinatie kan organisaties helpen om de cloud infrastructuur van AWS te gebruiken om vanuit een pay-as-you-go principe de website en software voor fondsenwerving te hosten, gegevens op te slaan en te analyseren en nieuwe systemen te ontwikkelen.

Over het Amazon Web Services Credits Programma voor Non-profitbedrijven

Amazon Web Services (AWS) begrijpt dat non-profitorganisaties technologie nodig hebben om hen te helpen bij het bereiken van hun missie, zonder daarbij kostbare resources te verspillen. Wij zijn gepassioneerd over het aanbieden van goedkope en zeer schaalbare infrastructuurtechnologie om websites te bouwen, core business en systemen voor medewerkers te hosten, en om het bereik en de fondsenwerving te beheren. Wij willen non-profitorganisaties over de hele wereld de mogelijkheid geven om te stoppen met het betalen van computerkracht die ze niet gebruiken, zodat ze hun resources kunnen gebruiken voor hun belangrijke werk.

Meer informatie over AWS voor non-profitorganisaties en NGO's

 

 

 

Richtlijnen en toelatingsvoorwaarden Product catalogus Veel gestelde vragen