Microsoft Cloud - Power Apps voor uw non-profit

 

Microsoft ontwikkelt zijn Cloud-aanbod voor non-profits wereldwijd, wat zich vertaalt in direct toegankelijke applicaties. Bent u bijvoorbeeld bekend met Power Apps? Power Apps zijn gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365 en zijn toegankelijk vanuit het Microsoft Power Platform.

Deze kunnen u helpen om de betrokkenheid van uw gemeenschapsleden te vergroten, uw systemen te moderniseren en flexibelere organisatorische processen in te voeren.

 

 

 

 

A chart showing Cloud for nonprofit chart

 

Applicatie voor fondsenwerving en community engagement

 

Fundraising and Engagement is een applicatie die door Microsoft is ontwikkeld om goede doelen over de hele wereld te helpen op de meest optimale manier fondsen te werven.

 

  • Trek donateurs aan, houd ze vast en vergroot ze door gepersonaliseerde engagement.

Doeltreffender contacten met donoren, supporters en vrijwilligers tot stand brengen. Zorg voor gerichte engagement met een 360° beeld van kiezers, hun huishoudens en organisaties. Verhoog de loyaliteit van donoren en verhoog de levenslange donatie door de prioriteiten van financiers te begrijpen en erop in te spelen. Fondsenwervers in staat stellen aan de behoeften van organisaties en programma's te voldoen.

 

  • Verbeter de efficiëntie van fondsenwerving en verlaag de kosten door procesautomatisering.

Geef uw collega's meer mogelijkheden door bedrijfsprocessen te automatiseren, zoals gegevensconsolidatie en het invoeren van donaties. Transformeer inkomstenbeheer door het mogelijk maken van real-time big data en verwerking van terugkerende donaties.  Verwerk donatiebeloftes, verlengingen van lidmaatschappen en kwitanties met minder klikken en meer integratie met productiviteitstools.

 

  • In real time een nauwkeurig beeld krijgen van fondsenwerving en financiële resultaten.

Stel fondsenwervers en financiële managers in staat te profiteren van een gemeenschappelijk dataschema en -beheer voor donaties, inkomsten en transacties, en elimineer de noodzaak voor complexe financiële en fondsenwerving reconciliaties. Zichtbaar maken van de duurzaamheid van programma's en transparante financiële reporting.

 

Tarieven

Fundraising and Engagement est is gratis voor non-profitorganisaties die voldoen aan de voorwaarden van het Microsoft Nonprofit Program. Om Fundraising and Engagement te gebruiken, moet u een Dynamics 365 Sales Enterprise-licentie hebben. De prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen.

 

Links

 

 

 

 

Applicatie voor snel oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van non-profits

 

Dynamics 365 Nonprofit Accelerator is een applicatie die toegang geeft tot vele mogelijkheden. Als non-profit wordt het gemakkelijker en sneller om applicaties te ontwikkelen die aan uw eigen behoeften voldoen.

 

Deze applicatie, ontworpen als een kit, omvat:

 

  • Een gemeenschappelijk datamodel voor non-profitorganisaties.

Een dataschema van non-profit data-entiteiten en attributen dat een gemeenschappelijke basis biedt voor het ontwikkelen van oplossingen. Het maakt de vertaling mogelijk van data op het gebied van fondsenwerving, beheer van kiezers, beheer van toekenningen, case management, projectbeheer en programmaontwerp, uitvoeringskader, evaluatiebeheer, vrijwilligersbeheer, meting en administratie.

 

  • Start aanvragen voor partners.

Tien voorbeeldapplicaties en twee Power Apps (Nonprofit Program Design en Nonprofit Operations Toolkit) die kunnen worden gebruikt om innovatie in oplossingen voor non-profitorganisaties te bevorderen.

 

  • Interoperabele data normen.

Het dataschema, de voorbeeldapplicaties en Power Apps zijn allemaal ontwikkeld en gedocumenteerd door een groep van vooraanstaande deskundigen uit de sector en deskundigen op dit gebied.

 

  • Een open bron op GitHub.

Tech for Social Impact (van Microsoft) zet zich in voor het aanbieden van open source dataschema's en oplossingen aan de non-profit sector.

 

Tarieven

Dynamics 365 Nonprofit Accelerator is gratis voor non-profitorganisaties die voldoen aan de voorwaarden van het Microsoft Nonprofit Programma. Om de applicatie te gebruiken, moet u een Dynamics 365 Sales Enterprise licentie hebben. De prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen.

 

Links

 

 

 

 

Ga verder met het Microsoft Cloud-aanbod voor uw non-profit

 

 

 

 

  • Extra applicaties om te ontdekken voor uw non-profit en haar gebruik van Microsoft Power Apps