De weinig bekende applicaties van Microsoft 365

 

Microsoft 365 of ook bekend als Office 365 is een programma dat vooral bekend is om zijn applicaties zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook of Teams.

Welke applicaties zijn onbekend bij uw non-profit, maar kunnen haar ten goede komen?

 

 • Bookings - Organiseer uw agenda's en beheer afspraken gemakkelijker.

 

 • Forms - Verzamel meer relevante data en neem beter geïnformeerde beslissingen.

 

 • Kaizala - Een eenvoudige en veilige applicatie voor werkbeheer en mobiel berichten versturen.

 

 • Microsoft Editor - Geef uiting aan je schrijfvaardigheid, waar je ook schrijft.

 

 • Lists - Volg de informatie. Organiseer het werk. Pas de applicatie aan de behoeften van uw team aan.

 

 • To Do - Concentreer je op de hoofdzaken, op het werk en in de vrije tijd.

 

 • Microsoft Planner - Organiseer teamwerk met intuïtief, collaboratief en visueel taakbeheer.

 

 • Sway - Maak opvallende nieuwsbrieven, presentaties en documenten in een handomdraai.

 

 • Projet Management Microsoft - Gebruik een krachtige en toch eenvoudige projectmanagementtool om eenvoudig afzonderlijke projecten of grootschalige initiatieven te plannen, te beheren en eraan te werken.

 

 

 

A tablet screen showing the booking page in Microsoft Bookings and a phone screen showing a confirmed booking.

 

Bookings

 

 • Vereenvoudig het maken van afspraken en bespaar tijd.

 

Bespaar tijd bij het plannen van afspraken met Microsoft Bookings. Vereenvoudig de boekingservaring voor u en uw begunstigden: pas de details van de afspraak en de boekingsopties voor de aangeboden diensten aan, en specificeer de beschikbare dienstverleners. Bookings is geïntegreerd met uw Microsoft 365 of Office 365 agenda. Zo kunnen uw begunstigden snel nagaan welke tijden beschikbaar zijn en vermijden dat reeds toegewezen slots worden gereserveerd. Met Bookings is het plannen van afspraken snel en gemakkelijk. Dit betekent dat u meer tijd kunt doorbrengen met uw begunstigden.

 

 • Houd virtuele vergaderingen met Microsoft Teams.

 

Zet uw afspraken in Microsoft Bookings om in virtuele vergaderingen in Microsoft Teams. Voor elke afspraak die als online vergadering is gepland, wordt een link aangemaakt. Geregistreerde ontvangers kunnen van overal aan de vergadering deelnemen. De dienst Bookings is ook beschikbaar als een toepassing in Teams die u kunt gebruiken om agenda's te maken, voordelen aan uw personeel toe te wijzen, nieuwe afspraken in te plannen en vergaderingen te houden zonder ooit Teams te verlaten.

 

 • Pas uw afsprakenplanning aan de behoeften van uw non-profit aan.

 

Microsoft Bookings biedt flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden voor een verscheidenheid aan planningsbehoeften (afdelingen, personen, afspraaktypes, en meer). Maak en beheer meerdere boekingskalenders die u naar wens kunt configureren. Individuele kalenders kunnen verschillende paginastructuren en informatie hebben, en de selectie van verschillende personeelsleden, afspraaktypes en communicatiemedia mogelijk maken.

 

 • Bied uw begunstigden een flexibele en handige dienst die hun meer controle geeft.

 

Microsoft Bookings bevat nu meer opties voor uw ontvangers wanneer zij uw boekingspagina bezoeken, een afspraak plannen of een bevestigingsmail en uitnodiging in hun agenda ontvangen. Ontvangers die online een afspraak boeken, kunnen deze gemakkelijk zelf verzetten of annuleren. U wordt dan op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen. Als u er de voorkeur aan geeft de afspraken namens uw begunstigden zelf te beheren, kunt u de relevante informatie invoeren in Bookings. Deze informatie wordt aan de begunstigden toegezonden in de vorm van bevestigingen en herinneringen. Met de dienst Bookings kunt u ook gemakkelijk wijzigingen in afspraken bijhouden.

Meer informatie over Bookings.

 

 

 

On the left, there is a mobile device running Microsoft Forms and, on the right, a laptop running Microsoft Forms.

 

Forms

 

 • Maak effectieve formulieren met eenvoudige tools en duidelijke suggesties voor het design.

 

 • Laat uw creativiteit de vrije loop met aanpasbare thema's.

 

 • Blijf verbonden, waar u ook bent, welke browser of welk apparaat u ook gebruikt.

 

 • Maak gebruik van de ingebouwde slimme functies. Verzamel feedback die u kan helpen uw doelen te bereiken, zelfs als u geen expert bent. Ingebouwde AI en intelligente aanbevelingen doen het meeste werk automatisch.

 

 • Vergroot je bereik. Integreer uw favoriete applicaties naadloos om uw publiek overal te bereiken. Deel eenvoudig enquêtes om de samenwerking tussen groepen te vereenvoudigen. Laat ieders stem horen met meertalige ondersteuning in Forms.

 

 • Zet analytische informatie om in actie. Visualiseer data in seconden met krachtige real-time grafieken en automatisch gegenereerde rapporten. Gemakkelijk exporteren naar Excel voor verdere analyse.

Meer informatie over Forms.

 

 

Photograph of a laptop screen displaying information in Kaizala’s management action cards. It is overlapped by a mobile device displaying the Kaizala chat interface screen with information about a group including action cards and a map.

 

Kaizala

 

 • Werk efficiënter coördineren. Communiceer via multimediaberichten en audio- en videogesprekken via de eenvoudige chatinterface van Microsoft Kaizala. Beheer taken, verzamel data en verzamel inzichten met geïntegreerde actiekaarten voor werkbeheer.

 

 • Bel met je netwerken. Maak op een veilige manier verbinding met miljoenen mensen en creëer flexibele hiërarchische groepen, evenals Hub- en Spoke-modellen, met behulp van het open directory-model van Kaizala. Gebruikers melden zich met een telefoonnummer aan om toegang te krijgen tot de gratis mobiele app.

 

 • Digitaliseer bedrijfsprocessen. Integreer bedrijfssystemen met behulp van Microsoft Kaizala's open API's en aanpasbare actiekaarten. Automatiseer processen door gebruik te maken van Microsoft 365-integratie met Microsoft Flow, SharePoint, Excel en Power BI.

Meer informatie over Kaizala.

 

 

Animated GIF showing Editor functionality in LinkedIn, Word, and Outlook

 

Microsoft Editor

 

 • Zoek hulp waar je ook schrijft. Bekijk de suggesties van de redacteur in Word, Outlook en op uw favoriete sites. Probeer de Editor in Outlook en download de browserextensie om hulp van de Editor op het web te krijgen.

 

 • Krijg suggesties in verschillende talen. Krijg basisadvies in meer dan 20 talen, en spellingsuggesties in meer dan 80, om u te helpen duidelijk te communiceren in elke taal.

Meer informatie over Microsoft Editor.

 

 

 

A list of assets shown in grid view in Microsoft Lists.

 

Lists

 

 • Maak lijsten, deel ze met de mensen die je wilt en volg ze. Gebruik kant-en-klare sjablonen om snel aan de slag te gaan. Bekijk uw recente of favoriete lijsten. Volg en beheer uw lijsten, waar u ook werkt. Eenvoudig lijsten delen met anderen.

 

 • Informatie verplaatsen met behulp van lijsten in Microsoft Teams. Werk samen in real time door gerelateerde gesprekken en lijsten naast elkaar te bekijken. Houd belangrijke informatie bij voor uw team door regels en herinneringen in te stellen of opmerkingen toe te voegen.

 

 • Pas de lijsten aan volgens de behoeften van uw team. Bekijk uw lijsten in verschillende weergaven (kalender, raster, galerij, of aangepast). Configureer basiselementen van formulieren en markeer belangrijke informatie met voorwaardelijke opmaak.

 

 • Bepaalde taken automatiseren met behulp van het Power Platform. Creëer aangepaste productiviteitstoepassingen met lijsten als gegevensbron. Ontwikkel formulieren met Power Apps en pas workflows aan met Power Automate.

Meer informatie over Lists.

 

 

The Microsoft To Do app displayed on several devices alongside one another

 

To Do

 

 • Slimme dagelijkse planning. Streef naar succes met Mijn dag, slimme, gepersonaliseerde suggesties die u helpen uw dagelijkse to-do lijst bij te werken.

 

 • Beheer uw takenlijst online. Een echte cross-platform taakbeheerder. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt uw takenlijst openen en georganiseerd blijven.

 

 • Delen is gemakkelijk. Gedeelde takenlijsten houden u verbonden met vrienden, familie en collega's.

 

 • Vereenvoudig taakbeheer. Blijf op koers door uw taken op te splitsen in eenvoudige stappen, deadlines toe te voegen en herinneringen in te stellen voor uw dagelijkse checklist.

Meer informatie over To Do.

 

 

 

A tablet showing Planner on a web browser, a laptop showing Tasks in Teams, and a mobile device showing a progress circle chart and a buckets bar chart.

 

Microsoft Planner

 

 • Verhoog uw productiviteit met de Planner-applicatie.

 

 • Maak Kanban-borden met behulp van inhoudrijke werkbladen, inclusief bestanden, checklists, labels en meer.

 

 • Werk samen met behulp van de applicatie Planner en Microsoft Teams, en bekijk visuele statusgrafieken, allemaal in de Microsoft-cloud.

Meer informatie over Microsoft Planner.

 

 

 

Announcing Office Sway: reimagine how your ideas come to life - Microsoft 365 Blog

 

Sway

 

 • Gemakkelijk inhoud toevoegen van overal. Voeg eenvoudig foto's, video's en andere media toe. Sway integreert naadloos met uw toestel en het web.

 

 • Bespaar tijd met een eenvoudig design. De designmotor van Sway stelt uw inhoud tot in de puntjes samen. Je hoeft alleen nog maar de puntjes op de i te zetten om de look te krijgen die je wilt.

 

 • Boei uw publiek met uw online canvas. Sway past zich dynamisch aan uw inhoud aan en geeft deze perfect weer op alle schermen. Plus, u kunt het delen of mede-publiceren via een eenvoudige URL.

Meer informatie over Sway.

Dit kan worden gedaan met Sway en hier is nog een voorbeeld.

 

 

 

Project app window displaying a project planning report

 

Project Management Microsoft

 

 • Flexibel werken. Kies de tools en benaderingen die het best bij uw voorkeuren passen.

 

 • Toegang tot een overzicht van programma's en projecten. Creëer een gecentraliseerd overzicht van alle programma's en projecten in uw organisatie in een visuele en interactieve routekaart.

 

 • Plan uw projecten efficiënt. Vereenvoudig de planning en verkort de trainingstijd met planningsfuncties waarmee projectmanagers vertrouwd zijn, zoals de Gantt-diagramweergave.

 

 • Deel de lessen om iedereen op één lijn te houden. Gebruik Microsoft Power BI om rijke, interactieve dashboards te maken en te delen om alle aspecten van uw project te visualiseren.

 

 • Ga snel aan de slag met voorgedefinieerde sjablonen. Kies uit een reeks ingebouwde, aanpasbare sjablonen die de beste praktijken in de sector weerspiegelen. U hoeft geen projectbeheersplannen te maken.

Meer informatie over Project Management Microsoft.