Word lid van onze LinkedIn groep en schrijf u in voor onze #AskMeAnything sessies!

Wist u dat we al een tijdje een LinkedIn groep hebben? In deze groep kan onze community inderdaad praten over digitale zaken, vragen stellen over een onderwerp, advies vragen over digitale tools.

Kom erbij!

Naast deze groep organiseren we elke maand #AskMeAnything-sessies van een uur, waarbij ons team uw vragen beantwoordt (met uitzondering van technische zaken zoals facturering), digitale zaken met u bespreekt en u een forum voor discussie biedt.

U komt met uw vragen en wij beantwoorden ze spontaan!

Het doel: ontmoetingen tussen non-profits en praten over digitaal.

Deze sessies duren 1 uur en u kunt ook gewoon binnenlopen om te luisteren of hallo te zeggen. Het is gratis, online en er is geen verplichting.

 

Aanmelden - Agenda

Van 11.00 tot 12.00 uur kunt u zich ook inschrijven voor de volgende online sessies (Zoom tool):

  • 19 april - Schrijf u in! Het TechSoup Events-platform waarop we het webinar houden, vraagt u (1) om een account aan te maken en (2) u vervolgens te registreren door op RSVP te klikken, wat een ticket is.
  • 17 mei - Schrijf u in! Het TechSoup Events-platform waarop we het webinar houden, vraagt u (1) om een account aan te maken en (2) u vervolgens te registreren door op RSVP te klikken, wat een ticket is.

 

  • 21 juni Schrijf u in! Het TechSoup Events-platform waarop we het webinar houden, vraagt u (1) om een account aan te maken en (2) u vervolgens te registreren door op RSVP te klikken, wat een ticket is.