Doe mee aan onze enquête over digitale gelijkheid

Digitalisering is aan het gebeuren. Digitale gelijkheid — een wereld waar eenieder toegang heeft tot het internet, de tools en vaardigheden om volledig te kunnen participeren in een digitale wereld — hangt van ons allen af.

Het team van Connect Humanity waarvan wij een partner zijn via ons wereldwijde netwerk TechSoup onderzoekt "i____internet Digitale Gelijkheid Enquête" te begrijpen wat u en de gemeenschappen die u dient (leden, vrijwilligers of partners) nodig hebben om uw toegang tot en gebruik van digitale hulpbronnen te vergemakkelijken.

Uw reactie zal ons helpen digitale ongelijkheden en uitdagingen in kaart te brengen. Wij zullen deze informatie met u delen. Wij zullen de resultaten gebruiken om een beter inzicht te krijgen in de behoeften van de gemeenschap, en wij zullen de hulpbronnen daarheen leiden waar zij nodig zijn om meer digitale gelijkheid op mondiaal en lokaal niveau mogelijk te maken.

Het invullen van de enquête neemt 20 minuten in beslag. De resultaten zijn anoniem en de gegevens worden alleen in samengestelde vorm weergegeven.

Doe mee aan onze enquête over digitale gelijkheid