04.06.2020

Einde van de donatiecyclus: Bereid u voor om te bestellen!

fin du cycle NL.png

Wist u dat de meeste TechSoup Nederland programma's het aantal producten dat elke organisatie kan ontvangen tussen 1 juli en 30 juni beperken?

Het resetten van uw toewijzing op 1 juli betekent dat u een nieuw aanvraagjaar begint, maar als u ongebruikte donaties van het afgelopen jaar 2020 heeft, is het nu tijd om u aan te melden!

Drie belangrijke dingen om op te merken:

  1. Dit geldt niet voor Microsoft-producten.
  2. U kunt producten aanvragen bij elke donatiepartner waarvoor uw organisatie in aanmerking komt, zolang u uw jaarlijkse toewijzing niet overschrijdt.
  3. Toewijzingen die niet vóór 30 juni 2020 zijn gebruikt, kunnen niet worden overgedragen.

Welke Donatiepartners hebben een toewijzing die op 1 juli wordt gereset?

De meeste van onze donatiepartners beperken het aantal producten dat u tussen 1 juli en 30 juni kunt aanvragen. Zie alle donatieprogramma's die beginnen met een nieuwe toewijzing op 1 juli:

 

 

 

 

 

 

Hoe weet ik wat ik nog moet bestellen?

U kunt uw bestelgeschiedenis bekijken door in te loggen op uw TechSoup Nederland-account en te klikken op "Ordergeschiedenis" en dan op "Account"; Selecteer "my requests". U krijgt dan een lijst te zien met de verzoeken die u heeft gedaan. Klik op een bestelnummer om de details te bekijken.

Voor welke donatieprogramma's kom ik in aanmerking?

Log in op uw TechSoup Nederland-account, klik op het tabblad 'Account' en vervolgens op 'Mijn account', scroll naar beneden naar Organisatiekwalificaties. In dit gedeelte staan alle donatieprogramma's waarvoor uw organisatie in aanmerking komt.

Zorg ervoor dat de informatie van uw organisatie up-to-date is!

Het e-mailadres* van uw organisatie dat aan uw TechSoup Nederland-account is gekoppeld, is waar wij licentiesleutels en andere belangrijke informatie over uw donaties naartoe sturen.

Als het e-mailadres van uw organisatie is veranderd sinds u zich voor het eerst bij TechSoup Nederland registreerde, neem dan contact met ons op zodat we het voor u kunnen bijwerken.

* LET OP - Het e-mailadres van de organisatie is anders dan de contactpersoon die u hebt gebruikt toen u zich registreerde. Uw individueel e-mailadres wordt niet gebruikt voor donatieverzoeken, maar om lid te worden van onze online community (wachtwoord-reset of om nieuwsbrieven te ontvangen). U kunt uw individueel e-mailadres ten allen tijde bijwerken door dit aan te vragen via ons contactformulier.

 

Bekijk alle beschikbare programma's