Articles

Meet and Code

in

Bent u een vereniging die een evenement zou willen organiseren rond digitalisering of codering voor jongeren tussen 8 en 24 jaar organiseren?

IBM biedt korting op refurbished* Apple producten


IBM introduceert via haar GARS-team (Global Asset Recovery Services) een nieuw initiatief via het 'Buy Tech'-programma.

TechSoup Nederland feliciteert Yunited als 10.000ste aangesloten organisatie!

in

Het onlangs opgerichte YUNITED is dé jongerenvereniging van Gouda!
Yunited wil jongeren in Gouda activeren, stimuleren en begeleiden bij het organiseren van activiteiten om samen te zorgen dat de stad gaat bruisen.

De meest gemaakte fouten in projectbeheer

Werken in de non-profitsector brengt dezelfde problemen met zich mee als andere sectoren op het gebied van projectmanagement. Projecten moeten op tijd, binnen het budget en met succes worden voltooid. Dit betekent dat NPO's onderhevig zijn aan dezelfde valkuilen als for-profitbedrijven wanneer zij deze belangrijke projecten organiseren. Laten we eens kijken naar vier grote fouten gemaakt door non-profitorganisaties in hun projectbeheer. Van start tot finish, op tijd en binnen het budget.

Invoering van Microsoft Azure credits voor non-profit organisaties

Microsoft Philanthropies kondigde deze week aan Microsoft Azure diensten ter beschikking te stellen van non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen, onder de vorm van een tegoed van USD$5,000 per jaar.

Belangrijke wijzigingen aan het Microsoft aanbod sinds 1 April 2018

Veel organisaties maken regelmatig gebruik van het Microsoft donatieprogramma voor aankopen van kantoor- of serverlicenties. Sinds 1 april 2018 evolueerde het maatschappelijke beleid van Microsoft, met een aantal wijzigingen aan hun huidig donatiebeleid tot gevolg. Het is belangrijk dat je hier kennis van neemt, om ermee rekening te kunnen houden in je planning.

Wat verandert er?

Microsoft

TechSoup Nederland en BeterinOffice gaan samenwerking aan

We zijn blij dat we jullie een nieuwe partner kunnen voorstellen!

BeterinOffice biedt in samenwerking met TechSoup een breed programma Online Trainingen voor non-profit organisaties aan. De online lessen zijn samengesteld op basis van praktijkervaring van verschillende Office Specialisten en Trainers die ook actief zijn voor non-profit organisaties. Zo hebben zij de meest passende en waardevolle toepassingen, tips en tricks op een rij gezet zodat we ons doel voor iedereen kunnen behalen; Wij willen voor iedereen het werken makkelijker maken.

IBM biedt korting op refurbished* Apple producten


IBM introduceert via haar GARS-team (Global Asset Recovery Services) een nieuw initiatief via het 'Buy Tech'-programma.’Dit is een samenwerking met TechSoup en het TechSoup-partnernetwerk om technologie met korting aan de non-profitgemeenschap te bieden. 

IBM logo.png

Training: TechSoup Nederland lanceert zijn eigen online opleidingen

in

In nauwe samenwerking met experten wensen we jullie aan de hand van webinars betere inzichten bieden in diverse onderwerpen.

Belangrijke wijzigingen aan het Microsoft aanbod vanaf 1 April 2018

Bekijk deze wijzigingen zodat u er rekening mee kunt houden in uw technologieplanning.