Articles

Onze tools bij TechSoup Nederland

Bij TechSoup Nederland gebruiken we verschillende tools die ons in staat stellen om op afstand samen te werken. Sinds het begin van de gezondheidscrisis hebben we ons gebruik van deze tools ontwikkeld en vragen gesteld over de manier waarop we ze gebruiken. We delen onze ervaring in dit artikel.

 

Doe mee aan Meet en Code 2021!

in

Wilt u kinderen en jongeren van 8 tot 24 jaar kennis laten maken met nieuwe technologieën en computercode? Bent u een non-profit organisatie? 

Organiseer dan een evenement in september of oktober in het kader van de Europese Codeweek! Dien uw ideeën in vóór 15 september (verlengd met een week) en ontvang een subsidie van 500 euro voor uw project.

 

Focus AfB - Gereconditioneerd materiaal voor uw non-profit

AfB biedt speciale voorwaarden aan non-profits die door TechSoup Nederland gekwalificeerd zijn voor de aankoop van gerenoveerde high-end computerapparatuur.

De AfB catalogus wordt bijna elke week bijgewerkt, dus check hem regelmatig!

 

Top tools gevraagd door onze community

in

Ontdek de meest gevraagde tools door onze community van non-profits voor grafisch ontwerp, kantoorautomatisering of cybersecurity.

Microsoft Office Standard, Antivirus NortonLifeLock of Adobe Creative Cloud...

 

Wat te doen bij een cyberincident?

in

In samenwerking met het Digital Trust Center maakt TechSoup Nederland non-profits bewuster van hun cybersecurity.

Ontdek wat te doen bij een cyberincident met het advies van het Digital Trust Center.

 

Meet and Code 2020 - Het Belgisch-Franse collectief "Makers United" wint de prijs "Code for Europe"!

in

BRAVO voor De Creatieve STEM en haar Franse partner Dijijeunes winnaars van de "Code for Europe" prijs van de Meet and Code award.

 

Meet and Code: een terugblik op de 2020-editie

in

De 2020-editie van het Europese Meet and Code-evenement werd dit jaar in 35 landen gehouden. Laten we eens terugblikken op dit belangrijke evenement op het gebied van code en computerprogrammering, waardoor een Belgisch-Franse non-profit zich kon onderscheiden als finalist in de categorie "Code for Europe"! De laatste prijzen zullen in maart 2021 worden uitgereikt en het project zal in juni worden hervat voor de editie 2021 van Meet and Code, dus vergeet niet je kandidaat te stellen!

 

Ons Stede Broec

Jillis Vermeulen van Ons Stede Broec en coördinator en jongerenwerker in Jongerencentrum Inventas legt uit hoe Ons Stede Broec gebruik heeft gemaakt van het soft- en hardware donatieprogramma Techsoup Nederland.

 

Focus Microsoft

in

Bent u bekend met het aanbod van Microsoft voor uw non-profit? Dit artikel zal u helpen om in een paar punten de verschillende programma's van Microsoft te begrijpen: donaties, discounts, Cloud aanbod.

Organisaties voor ouderenzorg komen nu in aanmerking voor Microsoft!

Organisaties die als hoofddoel hebben de seniorengemeenschap te dienen komen nu in aanmerking voor de donaties van Microsoft.

Ontdek Microsoft aanbod voor uw non-profit!