Articles

Onze meest populaire producten

De missie van de vzw SOCIALware is om u, verenigingen en stichtingen, toegang te bieden tot tal van professionele aanbiedingen voor de non-profitsector. Hoe meer u profiteert van de aanbiedingen, hoe meer uw organisatie kan besparen op het IT-budget dat ze voor haar eigen missie kan besteden. Hieronder vindt u een selectie van de meest populaire producten.

Hoe vind en gebruik je royalty free-beelden?

Er zijn vele manieren om beelden te krijgen die u legaal online kunt gebruiken. Voordat u dit doet, is het belangrijk om een paar regels te leren over het gebruik van afbeeldingen die zijn verkregen van het internet.

Stuur je idee(ën) voor Meet en Code 2020!

in

Wilt u kinderen en jongeren van 8 tot 24 jaar kennis laten maken met nieuwe technologieën en computercode? Dien uw ideeën in vóór 22 september en ontvang een subsidie van 500 euro voor uw project.

Goed nieuws: Alle tellers zijn gereset!

in

Onze partnerdonoren hebben allemaal specifieke regels over het maximale aantal verzoeken dat een organisatie per boekjaar kan doen.
Elk jaar op 1 juli worden alle quota's op nul gezet, een zegen voor verenigingen.

Top 37 productiviteitstools voor nonprofits

in

Productiviteitstools zijn soorten software - vaak beschikbaar via een mobiele applicatie - die u helpen georganiseerd te blijven, workflows te stroomlijnen en uiteindelijk meer te doen in uw organisatie.

Meet and Code Kick-off 2020

in

Wilt u kinderen en jongeren van 8 tot 24 jaar kennis laten maken met nieuwe technologieën en computercode? Bent u een non-profit organisatie? 

Uiterste datum voor registratie: 22 september

Ontdekt de Creative Commons universe

Over de hele wereld worden Creative Commons licenties gebruikt door ontwerpers, auteurs, opvoeders, leden van de GLAM-gemeenschap (galerijen, bibliotheken, archieven en musea) en vele anderen om kennis te delen, de toegang te vergroten en hun talenten te laten zien. 

Einde van de donatiecyclus: Bereid u voor om te bestellen!

in

Wist u dat de meeste TechSoup Nederland programma's het aantal producten dat elke organisatie kan ontvangen tussen 1 juli en 30 juni beperken?

Adobe breidt de criteria om in aanmerking te komen uit

Goed nieuws: Adobe wordt (nog) toegankelijker! De uitgever heeft inderdaad ingestemd met een versoepeling van de criteria om in aanmerking te komen.

Aan de slag met Slack

in

Als je nieuw bent op het platform, of als je niet zeker weet of het goed voor je is, lees dan verder voor een gids over de geweldige functies die Slack biedt.