Articles

Focus AfB - Gereconditioneerd materiaal voor uw non-profit

AfB biedt speciale voorwaarden aan non-profits die door TechSoup Nederland gekwalificeerd zijn voor de aankoop van gerenoveerde high-end computerapparatuur.

De AfB catalogus wordt bijna elke week bijgewerkt, dus check hem regelmatig!

DocuSign start Impact Corps!

in

Impact Corps is het nieuwe vrijwilligersprogramma voor werknemers van DocuSign. Vrijwilligers van DocuSign-medewerkers kunnen non-profits kosteloos helpen met Standard- en Business Pro-accounts. Andere gratis hulpbronnen van DocuSign zijn onder meer een checklist voor integratie en een reeks instructievideo's.

Kies de juiste Adobe applicatie met onze interactieve tool

in

Uw organisatie produceert allerlei soorten creatief werk. Met meer dan een dozijn desktopapplicaties in de Adobe Creative Cloud-collectie is het niet altijd eenvoudig om te weten welke applicatie geschikt is voor uw project. Onze interactieve tool helpt u die keuze te maken!

Workplace from Facebook for Nonprofits

in

Workplace from Facebook is een samenwerkings- en communicatietool die is ontworpen om teamwerk te optimaliseren.

De weinig bekende applicaties van Microsoft 365

in

Microsoft 365 of ook wel Office 365 genoemd is een programma dat bekend staat om zijn applicaties zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook of Teams. Wat zijn de applicaties die uw non-profit niet kent, maar die haar wel voordeel kunnen opleveren? Ontdek Sway, Boekingen, Lijsten, Te Doen en meer!

Salesforce for Nonprofits

in

Salesforce.org geeft de toonaangevende CRM-oplossing in handen van non-profitorganisaties, zodat ze verbindingen

Belangrijke wijzigingen aan het Microsoft aanbod sinds 1 April 2018

Veel organisaties maken regelmatig gebruik van het Microsoft donatieprogramma voor aankopen van kantoor- of serverlicenties. Sinds 1 april 2018 evolueerde het maatschappelijke beleid van Microsoft, met een aantal wijzigingen aan hun huidig donatiebeleid tot gevolg. Het is belangrijk dat je hier kennis van neemt, om ermee rekening te kunnen houden in je planning.

IBM biedt korting op refurbished* Apple producten

IBM introduceert via haar GARS-team (Global Asset Recovery Services) een nieuw initiatief via het 'Buy Tech'-programma.’Dit is een samenwerking met TechSoup en het TechSoup-partnernetwerk om technologie met korting aan de non-profitgemeenschap te bieden.

Product update: Veritas

Veritas System Recovery is gespecialiseerd in back-up en, belangrijker nog, systeemherstel. Backup Exec biedt geavanceerde, krachtige mogelijkheden voor virtuele, fysieke en multi-cloudomgevingen, gericht op kleine tot middelgrote organisaties. Veritas-producten helpen bij het beveiligen, ontdekken en herstellen van gegevens op verschillende platforms, opslagomgevingen of hybride cloud-architecturen.

Microsoft biedt Get Genuine Windows aan: volledige versies van besturingssystemen zijn beschikbaar

Microsoft heeft integrale versies van zijn besturingssystemen voor Windows beschikbaar gesteld via het Microsoftprogramma Get Genuine.