Articles

Tot maandag 17 augustus werken we met een beperkt aantal medewerkers. Onze hotline is daarom tijdelijk niet beschikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail, info@techsoup.nl. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.

Aan de slag met Slack

in

Als je nieuw bent op het platform, of als je niet zeker weet of het goed voor je is, lees dan verder voor een gids over de geweldige functies die Slack biedt.

CISCO geeft toegang tot nieuwe categorieën van verenigingen

in

Goed nieuws voor nonprofits voor geestelijke gezondheid en milieu!

Goed nieuws: Alle tellers zijn gereset!

in

Onze partnerdonoren hebben allemaal specifieke regels over het maximale aantal verzoeken dat een organisatie per boekjaar kan doen.
Elk jaar op 1 juli worden alle quota's op nul gezet, een zegen voor verenigingen.

Salesforce for Nonprofits

in

Tech is krachtig, zoals een equalizer, nivelleert het de toegang tot zowel gegevens, kennis en verbindingen. Iedereen die de wereld wil veranderen, moet daarvoor over de tools en technologie beschikken.

 

Stuur je idee(ën) voor Meet en Code 2020!

in

Wilt u kinderen en jongeren van 8 tot 24 jaar kennis laten maken met nieuwe technologieën en computercode? Dien uw ideeën in vóór 10 september en ontvang een subsidie van 500 euro voor uw project.

Einde van de donatiecyclus: Bereid u voor om te bestellen!

in

Wist u dat de meeste TechSoup Nederland programma's het aantal producten dat elke organisatie kan ontvangen tussen 1 juli en 30 juni beperken?

AfB biedt korting op refurbished producten

AfB biedt speciale voorwaarden aan verenigingen die door TechSoup Nederland gekwalificeerd zijn

De initiatieven van onze partners om u door de COVID-crisis heen te helpen-19

In deze moeilijke tijden zijn verenigingen op zoek naar steun waar ze die kunnen vinden. De afgelopen weken zijn al onze leef- en werkgewoontes op hun kop gezet. Sommigen kunnen hun missie nog steeds vanuit huis voortzetten, anderen niet.

Adobe breidt de criteria om in aanmerking te komen uit

Goed nieuws: Adobe wordt (nog) toegankelijker! De uitgever heeft inderdaad ingestemd met een versoepeling van de criteria om in aanmerking te komen.