Articles

Training: TechSoup Nederland lanceert zijn eigen online opleidingen

in

In nauwe samenwerking met experten wensen we jullie aan de hand van webinars betere inzichten bieden in diverse onderwerpen.

Belangrijke wijzigingen aan het Microsoft aanbod vanaf 1 April 2018

Bekijk deze wijzigingen zodat u er rekening mee kunt houden in uw technologieplanning.

IBM biedt korting op refurbished* Apple producten


IBM introduceert via haar GARS-team (Global Asset Recovery Services) een nieuw initiatief via het 'Buy Tech'-programma.’Dit is een samenwerking met TechSoup en het TechSoup-partnernetwerk om technologie met korting aan de non-profitgemeenschap te bieden.

Wat is Workplace by Facebook en hoe kun je het gratis gebruiken voor je organisatie

in

In 2016 Facebook een nieuw samenwerkings- en communicatieplatform lanceerde dat is ontworpen om teamwerk te optimaliseren ?
Het heet Workplace en is een aparte applicatie voor door Facebook gecreëerde persoonlijke accounts.

Boost

Word ook TechSoup Boost lid en geniet van speciale kortingen op producten en diensten van TechSoup Nederland en haar partners!

Product update: Veritas

Veritas Backup Exec en Veritas System Recovery Veritas zijn twee families van applicaties ontworpen om een organisatie te beschermen tegen gegevensverlies als gevolg van systeemstoringen.

 

Veritas.png

Nuttige links, artikelen en tutorials

in

Deze sectie bevat links naar informatieve en educatieve inhoud m.b.t. de producten die door SOCIALware worden verdeeld of die relevant is voor de informatisering van vzw's in het algemeen.

GDPR: de meest gestelde vragen tijdens onze workshops

in

Ontdek de meest voorkomende vragen van de deelnemende organisaties die tijdens de Start2GDPR sessies zijn besproken. Onderstaande inhoud is een weergave van de discussies die plaatsvonden tijdens de workshops en hebben niet de ambitie om rechtswetenschappelijke antwoorden te geven.

Microsoft biedt Get Genuine Windows aan: volledige versies van besturingssystemen zijn beschikbaar

Microsoft heeft integrale versies van zijn besturingssystemen voor Windows beschikbaar gesteld via het Microsoftprogramma Get GenuineWindows-Operating-System.jpg

Alles wat u moet weten over YouTube for non-profits

Google biedt naast haar Google Ad Grants programma ook een non-profitprogramma voor YouTube. Met dit programma hebben non-profit organisaties toegang tot unieke YouTube-functies. Wilt u weten wat de vereisten zijn? Hoe u zich kunt aanmelden? En wat de unieke YouTube-functies zijn? U leest het hieronder.

Non-profitprogramma YouTube

Youtube (1).jpg