SOCIALware vzw

TechSoup Nederland wordt beheerd door SOCIALware vzw (Vereniging zonder Winstoogmerk), opgericht in België in 2007. Haar missie is om de maatschappelijke organisaties uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om hun sociale opdracht te vervullen. De volgende video presenteert de vereniging SOCIALware vzw.

Wij zijn ervan overtuigd dat de impact van de acties van onze begunstigde verenigingen kan worden versterkt door het gebruik van geschikte technologieën. Hiervoor bieden wij:

Donatieprogramma's stellen in aanmerking komende organisaties zonder winstoogmerk in staat om veel IT-producten te verkrijgen tegen slechtseen kleine administratieve vergoeding.

Validatieprogramma's stellen de partners in staat om op hun eigen site diensten of producten aan te bieden die aangepast zijn aan verenigingen. Om toegang te krijgen tot deze aanbiedingen, moeten de verenigingen een SOCIALware validatietoken indienen om aan te tonen dat ze in aanmerking komen voor deze aanbieding.

Diensten worden door SOCIALware geïmplementeerd met partners naar keuze, zodat verenigingen ten volle kunnen profiteren van het digitale potentieel om zichzelf te transformeren en hun taken optimaal uit te voeren.

Deze programma's helpen verenigingen dan ook om zich professioneel uit te rusten met de nieuwste IT-tools, waardoor ze gratis of tegen een zeer gereduceerde prijs toegang krijgen tot producten van grote IT-spelers zoals Adobe, Autocad, Cisco, Google, Microsoft, Symantec en vele andere.

Wij bieden dit programma aan in samenwerking met het Techsoup netwerk, SOCIALware is een organisatie die volledig onafhankelijk is van haar partners. Onze missie is dan ook om voortdurend op zoek te gaan naar de meest geschikte partners om aan de eisen en behoeften van onze begunstigde verenigingen te voldoen. We zijn daarom altijd op zoek naar uitbreiding van ons aanbod om aan deze behoeften en verwachtingen te voldoen.

SOCIALware, in enkele cijfers: meer dan 30.000 verenigingen in de Benelux, meer dan 600.000 verdeelde producten en meer dan 200 miljoen besparingen door onze inschrijvers.

Voor de promotie van het Techsoup programma in Nederland werkt SOCIALware samen met Stichting GeefGratis.

TechSoup Nederland is ook een team. Neem contact met ons hier