In de periode van 15 tot 31 Juli zijn we telefonisch niet bereikbaar. Contacteer ons gerust per e-mail. Registraties en bestellingen worden regelmatig verwerkt.

Donatieprogramma TechSoup Nederland

Hoe het TechSoup programma uw non-profit organisatie kan helpen

Beschikken over moderne technologie is belangrijk voor uw organisatie, maar neemt een te grote hap uit het budget? Er wordt verwacht dat non-profit organisaties een maximum aan middelen besteden aan hun maatschappelijke dienstverlening eerder dan hun administratie.

Techsoup helpt non-profit organisaties zich professioneel uit te rusten met de meest up to date technologie, door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Symantec, Google en vele andere... Dit maakt deel uit van de maatschappelijke betrokkenheid van deze bedrijven.

Uw organisatie kan op die manier producten verkrijgen,als donatie - mits een kleine financiële bijdrage voor onze administratiekosten - of tegen een zeer hoge korting. De toegepaste administratiekosten bedragen gemiddeld 5% van de lijstprijs van de producten, wat neerkomt op een korting van om en nabij 95% voor het merendeel van de producten.

 

TechSoup Nederland is volledig onafhankelijk van de leveranciers met wie ze samenwerkten heeft geen commercieel oogmerk.

Het Nederlandse TechSoup programma is een samenwerkingsverband van SOCIALware VZW, Stichting GeefGratis en het TechSoup Global Network.

TechSoup Nederland organiseert in samenwerking met haar partners ook ontmoetingsdagen, workshops en webinars, om de aangeboden producten beter te leren kennen en in te kunnen zetten of kennis te maken met nieuwe technologieën.

 

 

U wilt een samenwerking aangaan om uw producten of diensten aan te bieden aan stichtingen en verenigingen?

TechSoup Nederland breidt regelmatig haar donatieprogramma uit naar nieuwe technologieleveranciers. Technologiespelers die belangstelling hebben om hun producten of diensten aan de sociale non-profit sector te bieden in samenwerking met TechSoup kunnen onze ‘Word partner’ pagina bezoeken.