Donatieprogramma TechSoup Nederland

Hoe het TechSoup programma uw non-profit organisatie kan helpen

Beschikken over moderne technologie is belangrijk voor uw organisatie, maar neemt een te grote hap uit het budget? Er wordt verwacht dat non-profit organisaties een maximum aan middelen besteden aan hun maatschappelijke dienstverlening eerder dan hun administratie.

Techsoup helpt non-profit organisaties zich professioneel uit te rusten met de meest up to date technologie, door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers, zoals Adobe, Cisco, Microsoft, Google en vele andere... Dit maakt deel uit van de maatschappelijke betrokkenheid van deze bedrijven.

Uw organisatie kan op die manier producten verkrijgen,als donatie - mits een kleine financiële bijdrage voor onze administratiekosten - of tegen een zeer hoge korting. 

 

TechSoup Nederland is volledig onafhankelijk van de leveranciers met wie ze samenwerkten heeft geen commercieel oogmerk.

Het Nederlandse TechSoup programma is een samenwerkingsverband van SOCIALware VZW, Stichting GeefGratis en het TechSoup Global Network.

TechSoup Nederland organiseert in samenwerking met haar partners ook ontmoetingsdagen, workshops en webinars, om de aangeboden producten beter te leren kennen en in te kunnen zetten of kennis te maken met nieuwe technologieën.

 

U wilt een samenwerking aangaan om uw producten of diensten aan te bieden aan stichtingen en verenigingen?

TechSoup Nederland breidt regelmatig haar donatieprogramma uit naar nieuwe technologieleveranciers. Technologiespelers die belangstelling hebben om hun producten of diensten aan de sociale non-profit sector te bieden in samenwerking met TechSoup kunnen onze ‘Word partner’ pagina bezoeken.

TechSoup rust maatschappelijke organisaties uit met de technologie -oplossingen en vaardigheden die ze nodig hebben om hun doel te bereiken.

Of u als non-profit organisatie op zoek bent naar oplossingen of als bedrijf of expert tools of kennis ter beschikking kan stellen, TechSoup vergemakkelijkt de uitwisseling.

Als een betrouwbare partner voor bijna drie decennia, levert TechSoup zowel de digitale platforms als de persoonlijke ervaring die mensen in staat stellen om samen te werken aan een meer rechtvaardige wereld.

SOCIALware vzw maakt deel uit van het TechSoup globaal netwerk.

We are working toward a time when every nonprofit on the planet has the technology resources and knowledge they need to operate at their full potential”.

 

Alle partners van dit netwerk zijn toonaangevende maatschappelijke organisaties die in hun land programma’s aanbieden voor capaciteitsopbouw van de non-profitsector. Ze passen het TechSoup aanbod aan aan de specifieke realiteit van hun lokaal middenveld en dragen zo bij tot de opbouw van de deskundigheid van het globale netwerk.

Samen hebben we 650.000 organisaties bereikt met de technologie die ze nodig hebben om levens te verbeteren en hebben we technologische hulpmiddelen en diensten geleverd voor een globale waarde van meer dan 5 miljard US$.